Traže se 4 osobe za ERASMUS+ putovanje u Bugarsku – Svi troškovi pokriveni


Udruga SVON trazi 4 osobe (od 18-30 godina) za YOUTH EXCHANGE pod nazivom “EARTHQUAKE – WHAT TO DO?” koji će se održati u gradu Pazardžik, Bugarska, u razdoblju od 12.01. – 21.01.2024. pod pokroviteljstvom programa Erasmus+.
 
Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) i prijevoz su u potpunosti pokriveni. Putuje se s autom.
 
Tražimo osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijelog projekta te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku.
 
Ukoliko želite sudjelovati na projektu u Bugarskoj gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni, a nakon projekta dobijete i certifikat službeno priznat od strane EU, YOUTHPASS, prijavite se na ovaj projekt!
 
Facebook stranica udruge – https://www.facebook.com/svon.info/
 
Više informacija o projektu možete dobiti na upit na e-mail svon.info@gmail.com
 
Erasmus+ razmjene mladih uključuje edukativne neformalne radionice tijekom cijelog dana i interkulturalnu razmjenu s drugim sudionicima iz različitih država. Erasmus+ projekti nisu turistička putovanja isključivo s ciljem obilaska mjesta na koje se odlazi. Ciljevi Erasmus+ programa je učenje o danoj temi i ispunjavanje obveza tijekom boravka, upoznavanje drugih ljudi, rad na sebi itd. Više o Erasmus+ projektima i vrijednostima koje oni potiču možete pročitati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en.
 
Pročitaje također —> 8 razloga zašto ići na Erasmus