Traže se 4 osobe za putovanje u Bugarsku


Novi Erasmus+ projekt je vani sa vrlo zanimljivom i korisnom tematikom

Udruga SVON trazi 4 mlade osobe (18-30 godina) za razmjenu mladih pod nazivom “GREEN
WORLD-Let’s clean together” koji će se održati u razdoblju od 28.06. do 07.07.2021., u Bugarskoj, u gradu Pazardžik, pod pokroviteljstvom programa Erasmus+, sekcija Mladi.

Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) te prijevoz (putuje se s autom) su u potpunosti pokriveni. Trošak koji se ne refundira su troškovi participacije u iznosu od 150kn + 100kn godišnje članarine u udruzi SVON.

Za dolazak na projekt postoje 3 mogućnosti/uvjeta od strane organizatora: ili negativni PCR test ne stariji od 72 sata (potrebno je imati racun na ime sudionika), ili cjepivo sa zdravstvenom propusnicom, ili službeni dokument koji je napisao liječnik kojim se potvrđuje da je sudionik prebolio COVID u zadnjih 6 mjeseci. 

Za povratak u Hrvatsku moguce je uzet PCR test u Bugarskoj koje iznosi 45€ ili poduzeti ostale aktivnosti navedene na službenoj stranici MUP-a. https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

Tražimo osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijele razmjene mladih te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku.

Više informacija možete dobit na upit na e-mail svon.info@gmail.com ili na Facebook stranici udruge.