Traže se 4 osobe za put u Tursku (Antalya) – Smještaj, hrana, prijevoz su pokriveni


Udruga SVON je partner na još jednom zanimljivom projektu, ovaj put u Antaliji (Turska).

UPDATE: SVA MJESTA SU POPUNJENA

Riječ je o TRAINING COURSU koji je namijenjen ljudima koji imaju motivaciju za rad s mladima i učenje na otvorenom, koji znaju govoriti engleski jezik te su dovoljno motivirani za rad i učenje u međunarodnoj atmosferi. NEMA DOBNE GRANICE!!!

Udruga SVON trazi 4 osobe (NEMA DOBNE GRANICE) za training course pod nazivom
“SCHOOL WITHOUT WALLS” koji će se održati u gradu Antalija, Turska, u razdoblju od 31.07. – 06.08.2021. pod pokroviteljstvom programa Erasmus+.

Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) su u potpunosti pokriveni, dok se trošak prijevoza refundira u iznosu do 245€. Trošak koji se ne refundira su troškovi participacije u iznosu od 150kn + 100kn godišnje članarine u udruzi SVON.

U razdoblju od 1. lipnja 2021. do daljnjega na snazi su vladine mjere prema kojima putnici (uključujući hrvatske državljane starije od šest godina) koji ulaze u Republiku Tursku preko zračnih luka, morskim i kopnenim putem, moraju predočiti:
a) negativni nalaz PRC testa koji nije stariji od 72 sata ili
b)brzi antigenski test na SARS-CoV-2 koji nije stariji od 48 sati (računajući od vremena uzimanja brisa do dolaska na granični prijelaz).
c) ukoliko osoba ima potvrdu o cijepljenju protiv COVID-19 obavljeno prije više od 14 dana od dana prelaska državne granice (od dana primitka druge doze ili 14 dana od primanja jednokratnog cjepiva), ta osoba će moći ući u Republiku Tursku bez potrebe za dodatnim testiranjima na SARS-CoV-2 i neće biti podložna samoizolaciji.
d) ako je osoba preboljela COVID-19 unatrag posljednjih šest mjeseci i ima liječničku potvrdu o preboljenoj bolesti, za tu osobu također vrijedi izuzeće od obveze predočenja negativnog PCR ili brzog antigenskog testa.

Tražimo osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijele razmjene te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku.

Ukoliko želite sudjelovati na projektu u Turskoj o učenju u prirodi gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni, a nakon projekta dobijete i certifikat službeno priznat od strane EU, prijavite se na naš projekt!

Više informacija o projektu možete dobiti na upit na e-mail svon.info@gmail.com ili na Facebook stranici udruge.