Posjeti Hercegovina Travel Fest 2024


Treći po redu Hercegovina Travel Fest bit će upriličen u petak, 10. i subotu, 11. svibnja u Kulturnom centru Ljubuški.  Jedinstven putopisni festival u regiji, na kojem će se sudjelovati poznati putopisci gdje je cilj na jedno mjesto okupiti sve one koji vole putovanja.

Zahvaljujući pričama gostiju koji će uveličati ovaj događaj, imat će priliku otputovati na brojna mjesta – i to sve iz Ljubuškog. Želja nam je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će nam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija. Misija nam je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obratiti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove.

 Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, a dolaskom sudjelujete u nagradnoj igri u kojoj imate priliku osvojiti Turkish Airlines putovanje po izboru prema jednoj od europskih destinacija.

Tijekom festivala će biti upriličena izložba dječjih radova na temu „Putovanje iz snova“ od kojih će najbolji rad osvojiti putovanje za cijelu obitelj pod pokroviteljstvom Fortuna tours.

HERCEGOVINA TRAVEL FEST

Život je jedno veliko putovanje! Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Ovaj festival putovanja je tu da se ta knjiga otvori kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu i obogatiti um.

Želja je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će vam pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija.

Misija je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebna pozornost ide na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove.

Cilj festivala je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda.