Posjeti Hercegovina Travel Fest ovaj vikend


Ako ste spremni putovati, istraživati, naučiti nešto novo  i otkriti svijet na jedinstven način, pridružite se 05. i 06. svibnja u Ljubuškom (Kulturni Centar Ljubuški) na Hercegovina Travel Festu.

Život je jedno veliko putovanje! Svijet je knjiga, oni koji ne putuju vide samo prvu stranicu. Ovaj festival će otvoriti tu knjigu kroz razne sadržaje i putopisna predavanja koja će zasigurno zagolicati Vašu maštu i obogatiti um.

Želja je približiti ljepote svijeta i putovanja svim zaljubljenicima u avanture. U tome će pomoći putnici i avanturisti koji nose putovnice pune pečata i srca puna iskustava sa brojnih zanimljivih i egzotičnih destinacija.

Misija je pokazati da se svi mogu odvažiti i usuditi učiniti prvi korak. Posebno ćemo obraziti pozornost na generacije koje dolaze da bi im pokazali ljepotu svijeta i razbili moguće strahove.

Ovo je drugo izdanje festivala posvećenih ljepoti putovanja i istraživanja. Cilj je potaknuti ljude da putuju i svakodnevno promišljaju o razbijanju barijera i predrasuda.

PROGRAM HERCEGOVINA TRAVEL FESTA

05.05. – 06.05. Kulturni Centar Ljubuški (klik za lokaciju na Google karti)

PETAK, 05.05.

19:00 – MIRO AŠČIĆ

Dobrodošli u moju Afriku

20:00 – SRĐAN ŠAJINOVIĆ

Autostopom kroz Mongoliju

21:00 – KREŠIMIR SUČEVIĆ MEĐERAL

Zemlja zlatnog runa i zlatne kapljice u sjeni svete gore – Gruzija i Armenija

SUBOTA, 06.05.

19:00 – ELIZABETH DUONG

Preko Australije i Vietnama do života na Balkanu

20:00 – SLAVEN ŠKROBOT

Biciklom na ruke od Hrvatske do Turske

21:00 – PANEL RASPRAVA SVIH SUDIONIKA