Tajland s Putoholičarima – Novogodišnji termin – Ideš s nama?


Nakon super provoda u Tajlandu početkom ove godine gdje ste mogli i vi s nama na putovanje odlučili smo ove godine napraviti još jednu ovakvu turu – ovaj put za novogodišnje termine

Odlična prilika za ekipu koja voli organizirana putovanja, za one koji nemaju vremena za samostalnu organizaciju ili se jednostavno ne usude sami krenuti na jedan ovakav put.

Evo kako nama je bilo početkom ove godine:

Pripremite se na avanturu života jer vam na ovom putovanju otkrivamo najluđa lica Tajlanda! Doživjet ćete kaotični Bangkok od njegovog predgrađa sve do fascinantnih hramova i otkriti kako zaista žive mještani. Obilazit ćemo ulice Bangkoka u Tuk Tuk-ovima, istražujući omiljena mjesta mještana, kad je hrana u pitanju. Mmmm, čeka nas prava eksplozija okusa. Slobodno prekrižite “hangover” na Tajlandu sa svoje liste, jer vas vodimo na nezaboravni noćni provod u ludilo Khao San Road-a, Soi Cowboy ulice te poznate Nana Plaze.  Očarat će vas nestvarni prizori sjevera Tajlanda i spektakularni hramovi Chiang Mai-a. Otkrit ćemo vam tajne Zlatnog trokuta i napraviti fantastičan selfie sa dugovratim ženama plemena Karen.

Družit ćemo se sa ove dvije slonice koje su prije 5 godina spašene od jahanja turista, a danas žive slobodno u prirodi

Highlight putovanja slijedi jedinstvenom trekking avanturom, kroz netaknutu prirodu guste tajlandske džungle gdje nas čeka druženje sa slonovima u seocima lokalnih plemena, rafting bambusovim splavovima i nezaboravnu večer uz logorsku vatru.

Okupat ćemo se ispod prekrasnog Mok Fa slapa

U drugom dijelu putovanja, birate između odlaska na otok Phuket ili u Pattayu.

Ako se ubrajate u ekipu koja želi uživati na plaži, onda je Phuket vaš izbor.  Ako vam je ludi noćni provod imperativ za najbolje iskustvo Tajlanda, završetak avanture u Pattayi je vaš savršen izbor. To je grad koji postavlja pravila mamurluka, grad čije vas bučne ulice držati budnima do ranog jutra. A bit će vremena i za hedonističke trenutke na obližnjem otočiću Koh Larn.

Rafting i trekking kroz đunglu Tajlanda bit će avantura koja se ne zaboravlja

U Tajland letimo sa aviokompanijom Turkish Airlines pa ćemo prilikom polaska za Bangkok napraviti i kratki poludnevni izlet u Istanbul.

Idemo na provjerena mjesta, u poznate ali i one manje poznate krajeve Tajlanda, po već isprobanoj ruti. Za sve vas koji obožavate putovati, ali vam fali vremena za detaljnu organizaciju nezaboravnog putovanja, napravili smo savršen recept avanture i hedonizma na Tajlandu.

Provjerite i cijelo naše putovanje na našem instagramu –> www.instagram.com/putoholicari/ pod sekcijom Highlights Tajland 1, 2, 3, 4

Datum putovanja – 29.12.2020. – 11.01.2021.

Rezervirajte svoje putovanje što prije po First minute cijenama jer grupa će biti mala i brzo će se popuniti

Više detalja o cijelom programu možete vidjeti –> OVDJE

Za još više detalja oko ovog putovanja javi se direktno ekipi iz World travelera na:

info@world-traveler.hr ili na neki od sljedećih brojeva telefona:

mobitel: +38599 200 22 30

telefon u uredu: +385 51 601 842

 Vidimo se u Tajlandu ?