Otkrivamo najčarobnije mjesto u Hrvatskoj ovog Adventa – Čarobni Grad Djeda Mraza


Čarobni grad Djeda Mraza u Varaždinu nešto je što ovog Adventa ne smijete propustiti jer bit će to zasigurno najčarobnije mjesto u Hrvatskoj. Djed Mraz je prošlih godina “stanovao” u Kući Djeda Mraza, koja je postala svojevrsni simbol varaždinskog Adventa.

Kuća je ove godine prerasla u – grad, a prostor od 30 m2 zamijenio je dvorišni prostor palače Sermage na gotovo 400 m2. Veća površina – veća čarolija. U bajkovitom dvorištu palače Sermage Djed Mraz će imati svoj ured gdje će s osmijehom na licu dočekivati posjetitelje, Baka Mraz će u kućici do Djedičinog ureda imati svoju radionicu, gdje će se održavati različite radionice uz slasne kolačiće, gledati animirani filmovi i čitati čarobne priče. Svoje mjesto imat će i Grinch, no i on će u Čarobnom gradu Djeda Mraza biti u veselom, prazničnom raspoloženju. Bit će tu i Suvenirnica i Slatki kutak kao i mnoštvo čarobnih foto kutaka. I što je najvažnije, ulaz u Čarobni grad bit će – besplatan.

Najmlađi će u ovom čarobnom gradu moći doživjeti pravu čaroliju božićnih blagdana i stvoriti nezaboravne trajne uspomene, a u Čarobni grad Djeda Mraza dobrodošli su i oni nešto stariji, koji nakon ulaska u svijet bajke – neće ostati ravnodušnima.

Čarobni grad Djeda Mraza svoja vrata otvara 1. prosinca, kada počinje i Advent u Varaždinu u sklopu kojeg se, osim ove, nudi još atrakcija, Ledena čarolija, klizalište i ledeni tobogan te panoramski kotač za prekrasan pogled na adventski Varaždin s 23 metara visine. Tu su i glazbeni programi, bogata ugostiteljska ponuda i brojna druga iznenađenja gotovo na svakom uglu varaždinske povijesne jezgre. 

Sve ovo samo je dio čarolije koja vas čeka na najtoplijem Adventu u Hrvatskoj, stoga, planirajte svoj dolazak u Grad u kojem priče postaju stvarnost. Varaždin vas čeka. 

Sve detalje o atrakcijama te glazbenim i kreativnim programima pronađite na: www.adventuvarazdinu.com 

Fotogalerija: