Windrose Airlines uvodi još jedan let tjedno na liniji Kijev – Zagreb!


Niti mjesec dana nakon pokretanja linije Kijev – Zagreb, Windrose Airlines odlučio je povećati broj tjednih letova na liniji prema Zagrebu. Uz letove srijedom i nedjeljom, kompanija će od prosinca na ovoj liniji prometovati i petkom!

Windrose Airlines pokrenuo je liniju Kijev – Zagreb 04. listopada ove godine, prije nešto manje od mjesec dana, a zbog odlične popunjenosti i velike potražnje, kompanija će u prosincu dodati još jedan let tjedno na ovoj liniji!

Kako nam je potvrđeno iz ove aviokompanije, koja u ljetnom redu letenja prometuje i prema drugim zračnim lukama u Hrvatskoj (Puli, Splitu i Dubrovniku), popunjenost zrakoplova prema i iz Zagreba je odlična, što je posljedično dovelo do odluke o povećanju broja tjednih letova na ovoj liniji.

Windrose Airlines na liniji je planirao prometovati zrakoplovima tipa ERJ145 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od svega 48 sjedala, no na svim nedjeljnim letovima prometuju zrakoplovi većeg kapaciteta, ATR75 (72 sjedala).

U vrijeme globalne pandemije, osobito u trenutku kada brojke zaraženih ponovno rastu diljem Europe i svijeta, Windrose Airlines ima odlične rezultate na ovoj novouspostavljenoj liniji između glavnih gradova Hrvatske i Ukrajine.

Za razliku od letova srijedom i nedjeljom, dodatni let petkom prometovati će u jutarnjim satima.

Na dodatnoj rotaciji petkom najavljeni su zrakoplovi tipa ERJ145, Kijev i Zagreb nikada nisu bili bliže!

Izvor: croatianaviation