Barcelona/Kijev – 6 dana: 1295/1249 kn


FoanSaky putovanja u suradnji s turističkom agencijom Toptours organizira dva zanimljiva putovanja: Barcelona i Kijev, početkom listopada po promotivnim cijenama.

SPONZORIRANI ČLANAK

Pošto se radi o većinski studentskoj populaciji (naravno, svi su dobrodošli), na putu očekujte veselu, šaljivu i raspjevanu atmosferu, stoga ako ne znate kako provesti početak listopada svakako predlažemo da dečkima pružite šansu. Vjerujemo da Vas neće razočarati.

Kontakt info (Petar: 097 7605 395, email: FoanSaky@yahoo.com, Facebook: FoanSaky putovanja)

U nastavku donosimo nešto više informacija.

Barcelona 4.10.-10.10.

1.DAN (Srijeda- 4.10.) 
Polazak ispred Koncertne Dvorane Vatroslav Lisinski u 20:00. Noćna vožnja preko Slovenije, Italije i Francuske.

  1. DAN: MONTE CARLO (Četvrtak- 5.10.)
    Dolazak u Monte Carlo u ranim jutarnjim satima. Cjelodnevni razgled grada. 
  2. DAN: – BARCELONA (Petak- 6.10.)

U jutarnjim satima dolazak u Barcelonu. Po dolasku odlazak u najpoznatiji i najljepši gradski park Güell kojega je projektirao slavni katalonski arhitekt Antoni Gaudi. Iz parka se pruža prekrasan pogled na čitavu Barcelonu i Sredozemno more. Nakon razgleda smještaj u hostel, odmor. U kasnim poslijepodnevnim satima upoznavanje s gradom i šetnja Gotičkom četvrti i Ramblom, glavnom ulicom svih Katalonaca. Šetnju završavamo na glavnome gradskome trgu Plaça Catalunya. Slobodno vrijeme. Navečer druženje u hostelu prije izlaska. Noćenje. 

  1. DAN: BARCELONA: (Subota- 7.10.)

Nastavak razgleda Barcelone. Vidjet ćemo: Olimpijski stadion, Palau Sant Jordi, Calatravin tv toranj, kaštel s pogledom na luku i Sredozemno more. Vožnja kroz četvrt Eixample gdje ćemo proći pored Mansana De La Discordia ili četvrti nesklada gdje se nalaze najljepše modernističke zgrade u gradu. Nastavak razgleda busom do olimpijske luke, centra noćnog života Barcelone gdje se nalaze najviši gradski neboderi. Zaustavljanje kod Sagarde Familie, katedrale Svete Obitelji koju je projektirao Antoni Gaudi, a koja je još uvijek u izgradnji. Na kraju odlazak do najvećeg stadiona u Europi, Camp Nou, doma FC Barcelone, kluba koji je Kataloncima puno više od nogometa. Povratak u hostel. Slobodno poslijepodne za kupanje i vlastite programe. Druženje u prostorijama hostela. Izlazak. Noćenje.

  1. DAN:(Nedjelja- 8.10.)

Mogućnost fakultativnog odlaska na Katalonsku turu gdje ćemo posjetiti Figueres, Dalijev muzej, Gironu i Tossu de Mar. Slobodno vrijeme za ručak i kupanje. Povratak u Barcelonu u kasnim poslijepodnevnim satima. Slobodan ostatak dana u Barceloni. Izlazak. Noćenje.

  1. DAN (Ponedjeljak- 9.10.)

Odjava iz hostela i ukrcaj stvari u autobus. Slobodan dan za kupanje, šetnju gradom ili posjet nekom od gradskih muzeja. U kasnim poslijepodnevnim satima polazak prema Francuskoj i Italiji.

  1. DAN (Utorak- 10.10.)

Put kroz Francusku, Italiju i Sloveniju. Dolazak u Zagreb u poslijepodnevnim satima.

Redovna cijena aranžmana: 1295 kuna

Cijena aranžmana za grupe od 5 i više ljudi: 1195 kn

Kijev 6.10.-11.10.

  1. DAN (Petak- 6.10.) 
    Polazak ispred KD Vatroslav Lisinski u 19h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Mađarsku i Ukrajinu do Lviva. Dolazak u jutarnjim satima. 
  2. DAN (Subota- 7.10.) 
    Razgled grada uz pratnju stručnog vodiča. Razgled Ploscha Rynok, Gradske vijećnice, Armenska crkva, rimokatolička katedrala djevice Marije, kapelica Boim, Dominikanska  katedrala, Bulevar Prospekt Svobody, Uspenska Tserkva te Crkva sv. Jure. Prijava u hostel.Popodne slobodno za vlastite aktivnosti. Izlazak. Noćenje u hostelu.
  3. DAN (Nedjelja- 8.10.) 
    U ranim jutarnjim satima polazak za Kijev. Dolazak u Kijev u popodnevnim satima. Smještaj u hostel. Opušteno poslijepodne uz druženje. Izlazak. Noćenje u hostelu.
  4. DAN (Ponedjeljak- 9.10.) 
    Cjelodnevni razgled Kijeva. Razgled grada s vodičem; katedrala Sv. Sofije, obilazak zlatnih vrata, crkva sv. Andrije,  palača Mariinsky,  samostan sv. Mihovila. Mogućnost posjeta nekom od muzeja; muzej Ukrajine, muzej Černobila. Mogućnost odlaska na utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Olimpijskom stadionu protiv Ukrajine. Izlazak. Noćenje.
  5. DAN (Utorak- 10.10.)
    U jutarnjim satima odjava iz hostela te nastavak razgleda grada. Oko 18h polazak prema Budimpešti. 
  6. DAN (Srijeda- 11.10.)

Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim satima. Razgled grada s vodičem. Posjet Trgu heroja, katedrali, ribarskoj utvrdi te Citadeli. Slobodno vrijeme. Oko 18h polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb oko ponoći. 

*Mogućnost odlaska na fakultativni izlet- Černobil

Redovna cijena aranžmana: 1349 kn

Cijena aranžmana za grupe od 5 i više ljudi: 1249 kn

Za oba putovanja je ostalo 15 mjesta stoga svi zainteresirani požurite s prijavama.

Za više informacija, nejasnoća ili pitanja javite nam se preko maila foansaky@yahoo.com ili na našu Facebook stranici FoanSaky putovanja.

Podaci za uplatu:
Inženjering Poljak d.o.o.
TA TOPTOURS
Zagreb
IBAN: HR67 2381009 1101011264
Model: 00 ili 99
Poziv na broj: 14-07-2017
Opis plaćanja: Barcelona/Kijev – prezime uplatitelja ili osobe za koju uplaćuje