VIDEO: Posjetili smo park glazbenika – Oaza glazbe, umjetnosti i relaksacije


Shekvetili, slikovito mjesto smješteno na obali Crnog mora u Gruziji, skriva posebno mjesto gdje se umjetnost i priroda spajaju kako bi stvorili čarobno iskustvo za posjetitelje – Park glazbenika. 

Ovo je jedan od najboljih parkova koji smo vidjeli. Znači ovo je park glazbenika u gradu Shekvetili u Gruziji koji ima 35 statua poznatih glazbenika i kad im se približite oni počinju pjevati neku svoju poznatu pjesmu. Super sve osmišljeno i jednostavno vas vuče da prođete cijeli park. Možete uživati u prirodi i pjesmama poznatih izvođača kao što su Michael Jackson, Whitney Houston, 2Pac, Bob Marley, Beatlesa i mnogih drugih.

Povezivanje glazbe i prirode

Park glazbenika u Shekvetiliju nije običan park. On se ističe po svojoj jedinstvenoj povezanosti s glazbom i prirodom. Razigrani zvukovi ptica i šum mora stapaju se s mekim tonovima glazbenih instrumenata, stvarajući harmoničnu simfoniju koja smiruje um i dušu. 

Ovo mjesto ponosno predstavlja raznolikost glazbenih žanrova. Od poznatih klasičnih kompozicija koje se stapaju s prirodnim zvukovima, do ritmova džeza koji podižu duh i elektronskih nota koje stvaraju energičnu atmosferu – ovdje ćete iskusiti sve nijanse glazbe

Park glazbenika također promiče ekološku svijest i održivost. Svi elementi parka pažljivo su osmišljeni kako bi se minimalno utjecalo na okoliš. Korišteni materijali su prirodni i reciklirani, a energetska efikasnost je prioritet. Park također organizira edukativne programe o zaštiti prirode i važnosti očuvanja okoliša.

VIDEO:

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Putoholicari / Iva & Branko (@putoholicari)