Uber od danas konačno i u Hrvatskoj


Kako piše Netkoracija.com svjetski poznati Uber bi danas trebao započeti sa vožnjama u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu

Uber smo ove godine prvi put koristili u SAD-u i Australiji i možemo reći da je korištenje ovog servisa totalno jednostavno, praktično i ono što je najvažnije puno je jeftinije od taksi prijevoza.

Kako piše Netokracija.com popularna prijevozna usluga bit će dostupna u Zagrebu danas od 12 sati putem Uberove službene mobilne aplikacije koju možete preuzeti za iPhone, Android i Windows Phone uređaje.

Samo je u Zagrebu, preko 13.000 korisnika već preuzelo Uber za iPhone, Android i Windows Phone uređaje, čekajući kad će moći se voziti njihovim vozilima.

Ako želite kredit od 20 dolara na vašem Uber računu koji poslije možete iskorisititi za vaše vožnje, nakon što skinite apikaciju i registrirate se, imate opciju gdje možete unijeti promo kod. Unesite kod: brankok8ue i iskoriste 35 kuna za vašu prvu vožnju. Ako vas zanima i ako ćete imati problema u korištenju ili kako koristiti Uber aplikaciju slobdno nam se javite na našu e-mail adresu ili na facebook u inbox

Uber kreće u 12 sati – preuzmite aplikaciju!

Uber u Hrvatsku dolazi sa svojom uslugom UberX, što podrazumijeva povoljnije vožnje od standardnog Uber Blacka s kojim su dosad kretali na nova tržišta. Za razliku od kontroverznog UberPopa, vozači UberX-a su licencirani i – kako naglašava Amado – rade u skladu s hrvatskim zakonima. Iako to znači da neće baš svatko moći postati Uberov vozač, korisnici će već od danas u podne moći otvoriti svoju Uber aplikaciju i naručiti vožnju.

Amado ističe kako će u prvom trenutku sigurno biti mnogo potražnje, tako da moli korisnike da svakako budu strpljivi s obzirom na to da će se od danas i novi (licencirani) vozači moći prijaviti za korištenje popularnog Ubera.

Svoju ćete vožnju platiti upravo kroz aplikaciju nakon što dodate svoju kreditnu karticu. Poslovni će korisnici na email moći dobiti i kopiju R1 računa, potrebnog za opravdanje troškova.

Zanimljivo je kako je Amodo naglasio kako od iduće godine razmišljaju o uvođenju Ubera i u gradove na hrvatskoj obali, poput Dubrovnika, Splita i Rijeke

Više pročitajte na Netokracija.com