Uber sutra dostavlja janjetinu u Zagrebu


U suradnji s restoranom Mali Raj korisnicima svoje Android, iOS i Windows phone aplikacije nudi dostavu janjetine s ražnja na području grada Zagreba.

i smo zaista ponuditi janjetinu svima na naručivanje putem Uber aplikacije.

Dakle, samo sutra, u utorak, 17.5., Uber u suradnji s restoranom Mali Raj korisnicima svoje Android, iOS i Windows phone aplikacije nudi janjetinu s ražnja na području grada Zagreba.

Posebno topla i iznimno ukusna janjetina čeka te ako sutra upališ Uber aplikaciju između 12-14h, pri dnu odabereš posebnu opciju uberMEEE te klikneš ‘Naruči janjetinu’. Nakon toga najbliži Uberov partner-vozač unutar nekoliko minuta kuca na tvoju adresu s ukusnim ručkom.

Zbog iznimno velike potražnje koju očekujemo moguće je naručiti samo jednu porciju janjetine po korisniku, a ista sadržava 250 g domaće janjetine s mladim lukom i krumpirom kao prilozima te kruhom. Ukupna cijena iznosi 40 kn po porciji.

Kako to funkcionira? 

  1. utorak, 17.05., otvori svoj Uber app između 12h i 14h
  2. Pri dnu ekrana svoje aplikacije odaberi opciju uberMEEE
  3. Naruči vozilo na svoju adresu, prati ga na karti te kada dođe do tvoje lokacije preuzmi svoju slasnu janjetinu
  4. Dobar tek!

Još nemaš Uber aplikaciju i strah te da nećeš moći naručiti svoju janjetinu? Nema problema, odi na uber.com/app i preuzmi aplikaciju za svoj smartphone. Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta od tebe. Registriraj se na uber.com/app kodom JANJETINA16  uživaj u besplatnoj prvoj vožnji do 70 kn.

Izvor: Uber