Uber ti dostavlja palačinke na Valentinovo


Ovu nedjelju, 14.2. – na Valentinovo, Uber ti dostavlja slatki doručak u krevet! Iznenadi svoju dragu ili dragog i putem Uberove aplikacije naruči paket palačinki za dvoje, a najbliži Uberov vozač dostavit će ga na tvoju adresu.

Pokaži svoju romantičnu stranu i u nedjelju tijekom jutra (8-10h) upali svoju Uber aplikaciju, odaberi opciju uberCHINKA i naruči si Valentinovo paket palačinka koji uključuje dvije dodacima super-bogate i iznimno ukusne palačinke partnera Činkica

Uberovu dostavu Valentinovo paketa palačinki na tvoju adresu platit ćeš samo 25 kn! Naplata ide nakon preuzimanja paketa, kao i za svaku uobičajenu Uber vožnju.

KAKO TO FUNKCIONIRA? 

  1. U nedjelju, 14. veljače, otvori svoj Uber app između 08h i 10h
  2. Pri dnu ekrana svoje aplikacije odaberi opciju uberCHINKA
  3. Naruči vozilo na svoju adresu, prati vozilo na karti te kada dođe do tvoje lokacije preuzmi Valentinovo paket palačinki
  4. Uživaj u svom slatkom trenutku i pohvali se svim frendovima

Još nemaš Uber aplikaciju i strah te da nećeš moći iskoristiti ovo super iznenađenje? Nema problema, odi na uber.com/app i preuzmi aplikaciju za svoj smartphone. Registracija je iznimno jednostavna i traje manje od minute, a nakon toga u svakom trenutku najbliži Uber udaljen je svega nekoliko minuta od tebe.

Registriraj se na uber.com/app kodom VALENTINOVO ili klikni ovdje.

Uber ti poklanja 70 kn za dvije vožnje Uberom, svaka do 35 kn (ne vrijedi za palačinke, već za obične vožnje).

Izvor: Uber