Traže se osobe za ERASMUS+ putovanje u Njemačku – Svi troškovi pokriveni


Ako netko želi sudjelovati u Erasmus+ projektu, evo prilike

 

PROJEKT U NJEMAČKOJ !!!! APV- 19.05.-22.05.2023- GROUP LEADER se traži (1 MJESTO) (ukoliko se prijavite za group leadera, mora se sudjelovati na APV i kasnije na YOUTH EXCHANGE-u

YOUTH EXCHANGE“ EU OWLS Youth Exchange (13.06.2023 – 22.06.2023)- DRESDEN, Njemačka 12 slobodnih mjesta, 18- 30 godina starosti. Sudjelovati mogu osobe koje su zaposlene, nezaposlene, studenti, osobe koje ne pohađaju studije i itd..

Pozivamo sve zainteresirane na razmjenu mladih pod pokroviteljstvom Erasmus + programa. Projekti su namijenjeni isključivo mladima koji su motivirani iz Europske unije, koji žele naučiti nešto novo i steći znanja iz drugih kultura. Troškovi su financirani od strane Erasmus+ programa (smještaj, hrana, putovanje) i limit za putovanje je subvencioniran prema standardima Erasmus+ kalkulatora što iznosi za projekt u Njemačkoj 275 eura.

PRIJAVE NA- etfyp2015@gmail.com

Erasmus+ razmjene mladih uključuje edukativne neformalne radionice tijekom cijelog dana i interkulturalnu razmjenu s drugim sudionicima iz različitih država. Erasmus+ projekti nisu turistička putovanja isključivo s ciljem obilaska mjesta na koje se odlazi. Ciljevi Erasmus+ programa je učenje o danoj temi i ispunjavanje obveza tijekom boravka, upoznavanje drugih ljudi, rad na sebi itd. Više o Erasmus+ projektima i vrijednostima koje oni potiču možete pročitati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en.