Traže se 2 osobe za putovanje u Latviju – Erasmus+ – Svi troškovi pokriveni


Pozivamo sve zainteresirane na razmjenu mladih (Youth Exchange 18-30) pod pokroviteljstvom Erasmus + programa. Projekti su namijenjeni isključivo mladima koji su motivirani iz Europske unije, koji žele naučiti nešto novo i steći znanja iz drugih kultura.

LATVIJA (Liepaja)- Youth Exchange (12.06.-21.06.2022.)- Meaning for wellbeing

Troškovi su financirani od strane Erasmus+ programa (smještaj, hrana, putovanje) i limit za putovanje je subvencioniran prema standardima Erasmus+ kalkulatora što iznosi za projekt u Latviji 275 eura.

Karte su trenutno unutar limita (avioni, busevi, vlakovi)!!!Zainteresirani se mogu javiti za više informacija na etfyp2015@gmail.com sa naslovom – Razmjena u LATVIJI!
 
Erasmus+ razmjene mladih uključuje edukativne neformalne radionice tijekom cijelog dana i interkulturalnu razmjenu s drugim sudionicima iz različitih država. Erasmus+ projekti nisu turistička putovanja isključivo s ciljem obilaska mjesta na koje se odlazi. Ciljevi Erasmus+ programa je učenje o danoj temi i ispunjavanje obveza tijekom boravka, upoznavanje drugih ljudi, rad na sebi itd. Više o Erasmus+ projektima i vrijednostima koje oni potiču možete pročitati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en.