Putoholičari putuju u Vijetnam i Kambodžu


Slijedeća tri tjedna Putoholičari će provesti u istraživanju Vijetnama i Kambodže. Zgode i nezgode možete pratiti na Facebooku i Twitteru.

Ovom prilikom želimo se unaprijed ispričati što će sljedeća tri tjedna na web stranici Putoholicari.com biti lagana suša što se tiče vijesti, putopisa, fotki… ali zato ćemo to nadoknaditi na našoj Facebook straniciTwitter profilu i Instagram profilu gdje ćemo redovito (koliko nam to dopuste mogućnosti, odnosno pristup internetu) izvještavati zgode i nezgode sa našeg putovanja i sve to pokušati začiniti sa što više fotki.

Dakle putujemo u Vijetnam i Kambodžu, a put je slijedeći:

Budapest – Helsinki – Hong Kong – Ho Chi Minh City – Mekong Delta – Phnom Penh – Siem Rep – Da Nang – Hanoi – Sapa – Ha Long Bay – Hanoi – Helsinki – Budapest

Polazak nam je iz Budimpešte sa Finnairom preko Finske do Hong Konga gdje imamo cijeli dan za razgledavanje, a nakon toga let za HCMC. Nakon dva noćenja u HCMC krećemo na dvodnevni izlet na Mekong deltu. Kad se vratimo u HCMC lovit ćemo prvi bus za Kambodžu. Jedno ili dva noćenja u Phnom Penh i već nastavljamo naš put busom ili brodom do Siem Repa, tamo ćemo iskoristiti dva ili tri dana za posjet famoznom Angkor Watu. Iz Kambodže se vraćamo natrag u Vijetnam, avionom kompanije Vietnam Airlines za Da Nang gdje se nećemo zadržavati nego odmah krećemo za Hoi An, tamo ćemo dva dana odmoriti na obali Južno Kineskog mora. Još jedan let, ovaj puta VietJetAir prebacit će nas u glavni grad Hanoi. Iz Hanoia ćemo krenuti na trodnevni trekking u Sapu, a nakon povratka na dvodnevnu plovidbu kroz Ha Long Bay. Dani koji nam ostanu iskoristit ćemo za upoznavanje Hanoia.

Povratak je planiran 6. kolovoza preko Helsinkija i Budimpešte u Lijepu našu.

Kao što smo već spomenuli, naše dogodovštine možete pratiti na FacebookuTwitteru i Instagramu.

Svima koji putuju želimo sretan put!!!