Putoholičari putuju u Luksemburg


Slijedećih nekoliko dana Putoholičari će provesti u istraživanju jedne od najmanjih zemalja svijeta, idemo u Luksemburg. Zgode i nezgode možete pratiti na Facebooku i Twitteru.

Ovom prilikom želimo se unaprijed ispričati što će sljedećih nekoliko dana na web stranici Putoholicari.com biti lagana suša što se tiče vijesti, putopisa, fotki… ali zato ćemo to nadoknaditi na našoj Facebook straniciTwitter profilu i Instagram profilu gdje ćemo redovito (koliko nam to dopuste mogućnosti, odnosno pristup internetu) izvještavati zgode i nezgode sa našeg putovanja i sve to pokušati začiniti sa što više fotki.

Dakle putujemo u Veliko Vojvodstvo Luksemburg, a plan puta nam je nepoznat, odnosno idemo bez plana. Ono što znamo je da idemo autom do Budimpešte gdje lovimo let za Brisel, a tamo bus za Luksemburg, vraćamo se 8. listopada.

Posebnost ovog puta je što ćemo konačno krenuti u druženje sa lokalcima koristeći Couchsurfing, vrijeme je da i mi počnemo surfati.

Kao što smo već spomenuli, naše dogodovštine možete pratiti na FacebookuTwitteru i Instagramu.

Ako ste iskoristili neradni dan koji nam dolazi i spojili ga sa vikendom, uživajte i odmorite se, a svima koji putuju želimo sretan put!!!