Putoholičari putuju u Azerbajdžan


Slijedećih nekoliko dana Putoholičari će provesti u istraživanju jedne turistički manje atraktivne, ali vrlo zanimljive zemlje, idemo u Azerbajdžan. Zgode i nezgode možete pratiti na Facebooku i Twitteru.

Ovom prilikom želimo se unaprijed ispričati što će sljedećih nekoliko dana na web stranici Putoholicari.com biti lagana suša što se tiče vijesti, putopisa, fotki… ali zato ćemo to nadoknaditi na našoj Facebook straniciTwitter profilu i Instagram profilu gdje ćemo redovito (koliko nam to dopuste mogućnosti, odnosno pristup internetu) izvještavati zgode i nezgode sa našeg putovanja i sve to pokušati začiniti sa što više fotki.

Dakle, putujemo u Azerbajdžan, plan nam je okviran, idemo na što bude, bit će. Primjetili smo, što češće putujemo to manje planiramo i prepuštamo se sudbini. 🙂 Ono što sigurno znamo je da idemo autom do Budimpešte gdje lovimo let za Baku. U Bakuu ćemo biti nekoliko dana, a zatim planiramo u planine. Xinaliq se nalazi na 2250m iznad razine mora i najviše je naselje na Kavkazu. Tamošnji stanovnici imaju svoj jezik, svoju kulturu i svoje navike, a mi ćemo ih pokušati istražiti i upoznati. Sve ostalo, vidjet ćemo – stay tuned 😉

Naše dogodovštine možete pratiti na FacebookuTwitteru i Instagramu, gdje ćemo vas pokušati redovito spamati.

Stižu nam blagdanski dani, uživajte i odmorite se, nemojte previše jesti! Svima sretan Uskrs, a onima koji putuju želimo sretan put!!!