LockTrip – jedna od najjeftinijih platformi za traženje smještaja uvela opciju – Book Now – Pay Later!


LockTrip je uveo novu opciju –  Rezerviraj sada, plati kasnije — ukratko ona vam omogućuje vam da učinite upravo to: osigurate svoju rezervaciju bez ikakvog plaćanja, jednostavno dobijete potvrdu i platite kada budete spremni platiti!

Putem ove usluge korisnici koji oklijevaju mogu sigurno izvršiti svoju rezervaciju bez potrebe za bilo kakvim plaćanjem ili čak dijeljenjem podataka o plaćanju. To korisniku omogućuje ne samo da dobije potvrdu rezervacije, već i da nazove hotel i iz prve ruke provjeri njezinu autentičnost. Ova opcija je trenutno dostupna samo na web verziji, dok na mobilnoj verziji još uvijek nije dostupna ova usluga.

Za one koji još neznaju, Locktrip je relativno nova tražilica koju smo mi koristili mnogo puta i možda u zadnje vrijeme uz airbnb i booking najviše. Sa više od 100 rezervacija nikad nismo imali niti jedan problem sa rezervacijom. Locktrip zna imati stvarno odlične ponude i ponekad jeftinije za isti tip smještaja i po nekoliko stotina eura. Naravno da nije uvijek slučaj da je Locktrip najftiniji, zato uvijek provjerite smještaj koji ste našli na više mjesta jer će nekad biti jeftiniji na locktripu, nekad na bookingu, a nekad na nekoj trećoj tražilici.

Za razliku od ostalih tradicionalnih online tržišta koje djeluju kao posrednik u trgovanju te zarađuju na provizijama koje su zaračunate povrh stvarne cijene smještaja, Locktrip vam korištenjem najnovijih decentraliziranih blockchain tehnologija omogućuje da na jednoj platformi pristupate rezervaciji hotelskih soba bez uplitanja u cijenu koju nudi ponuđač smještaja. Drugim riječima, Locktrip omogućuje povezivanje milijuna putnika s više od 2 milijuna smještajnih objekta bez posredovanja u kreiranju konačne cijene smještaja. Korisnička podrška kod Locktripa je odlična.

Ako želite dodatan popust prilikom prvog bukiranja na LOCK TRIP prilikom registracije unesite ovaj kod  – 8FIUY (ako ste se već prije registrirali na LockTrip, isto to napravite sa drugom e-mail adresom i opet iskoristite dodatni popust).

Ocjene ostalih korisnika o ovoj platformi možete vidjeti na TrustPilot web stranici –> OVDJE

A ovo su samo neki naši primjeri – u komentarima ovih postova isto možete vidjeti iskustva drugih ljudi koji su bukirali smještaj preko Locktripa

Primjer 1 – Razlika između 40€ do 60€