LockTrip – uzmi popust za tvoj prvi smještaj


LockTrip koristimo više od godinu dana i u većini slučajeva je bio jeftiniji od ostalih tražilica ili platforma za bukiranje smještaja

Što je Locktrip?

LockTrip je online tržište rezervacije smještaja na kojem kupci mogu pretraživati, pronaći i rezervirati hotelske sobe te ostale tipove smještajnih jedinica diljem svijeta uz garantirano najjeftinije cijene. To je prva platforma koja omogućava kupcima i vlasnicima nekretnina da kreiraju ponudu i potražnju smještaja bez naknade posrednika. Da bi se postigao taj cilj, sve su transakcije decentralizirane bez potrebe uvođenja posrednika koji naplaćivanjem svoje provizije podiže cijenu smještaja.

Zašto Locktrip platforma pruža najjeftiniju rezervaciju smještaja?

Za razliku od ostalih tradicionalnih online tržišta koje djeluju kao posrednik u trgovanju te zarađuju na provizijama koje su zaračunate povrh stvarne cijene smještaja, Locktrip vam korištenjem najnovijih decentraliziranih blockchain tehnologija omogućuje da na jednoj platformi pristupate rezervaciji hotelskih soba bez uplitanja u cijenu koju nudi ponuđač smještaja. Drugim riječima, Locktrip omogućuje povezivanje milijuna putnika s više od 2 milijuna smještajnih objekta bez posredovanja u kreiranju konačne cijene smještaja. Na taj se način omogućava putnicima ušteda do 20%.

Nadalje, Locktrip platforma objedinjuje sve svjetske tajne ponude s trenutno aktivnim dodatnim popustima te u kombinaciji s prethodno navedenom uštedom od 20%, ukupni popust koji možete pronaći na Locktrip platformi može sezati do nevjerojatnih 60%!

Ako želite dodatan popust prilikom prvog bukiranja na LOCK TRIP prilikom registracije unesite ovaj kod  – 8FIUY (ako ste se već prije registrirali na LockTrip, isto to napravite sa drugom e-mail adresom i opet iskoristite dodatni popust).

Ocjene ostalih korisnika o ovoj platformi možete vidjeti na TrustPilot web stranici –> OVDJE

A ovo su samo neki naši primjeri – u komentarima ovih postova isto možete vidjeti iskustva drugih ljudi koji su bukirali smještaj preko Locktripa

Primjer 1 – Razlika između 40€ do 60€

Primjer 2 – Razlika 45€