Flixbus akcija – Kupi kartu za samo 39 kuna


Putujte FlixBusom za 39,00 kn: ograničeni broj karta dostupan putem aplikacije

  • FlixBus lansira ograničen broj karata za 39,00 kn od danas u podne do 26.4. koje vrijede za putovanja od 26.4. do 27.6.
  • Zagreb, Varaždin, Čakovec, Koprivnica, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Đakovo <> Austrija, Švicarska, Njemačka
  • Karte se mogu kupiti isključivom putem FlixBus mobilne aplikacije kao i provjeriti sve dostupne destinacije

FlixBus, europski br.1 u prijevozu putnika autobusom, samo za najbrže, osigurao je ograničeni broj karata za 39 kuna. Karte će biti dostupne od danas 24.04. u 12 sati, pa sve do 26.4. u 23:55 sati. Karte su dostupne isključivo putem besplatne FlixBus mobilne aplikacije te vrijede za sva direktna putovanja prema odabranim destinacijama od 26.4 do 27.6. Putnicima iz hrvatskih gradova kao što su Zagreb, Varaždin, Čakovec, Koprivnica, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Đakovo i drugi. Na raspolaganju su najpoznatije europske destinacije poput Züricha, Beča, Graza, Münchena i mnogih drugih.

Putem mobilne aplikacije mogu se provjeriti frekvencije dnevnih i tjednih polazaka te sve destinacije u Austriji, Švicarskoj i Njemčkoj dostupne po 39,00 kuna.

“Proljeće je najbolje vrijeme za planiranje putovanja prije ljetne groznice. Beč, Graz, Zürich, München samo su neki od bližih destinacija koje izdvajamo za proljetna putovanja. Oni koji planiraju putovati još i dalje, lako mogu nastaviti FlixBusom i u druge destinacije diljem Europe.˝     istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

FlixBus putnicima na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.