FlixBus za najbrže: Iz Opatije, Rijeke ili Crikvenice do susjednih zemalja za 9,00 kuna


FlixBus nudi ograničen broj karata za 9,00 kn za putovanja iz Rijeke, Opatije i Crikvenice prema slovenskim, talijanskim, austrijskim i njemačkim gradovima

Za one najbrže karte su dostupne za kupovinu od danas 23.10. do 25.10. te vrijede za sva putovanja u periodu od 6.11 do 15.12. 

FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, za one najbrže osigurao je ograničeni broj karata po cijeni od 9,00 kuna.  Karte su dostupne od danas, 23.10.  pa sve do srijede, 25.10., a za sva direktna putovanja iz Rijeke, Opatije i Crikvenice prema Ljubljani, Trstu, Udinama, Beču, Villachu, Münchenu, Frankfurtu, Stuttgartu i drugim njemačkim gradovima u periodu od 15.11. do 15.12. Frekvencije dnevnih i tjednih polazaka te točne destinacije dostupne po 9,00 kn mogu se detaljno provijeriti na www.FlixBus.hr. Karte je moguće kupiti na www.flixbus.hr, putem besplatne FlixBus mobilne aplikacije ili na prodajnim mjestima FlixBusa.

“Iako mnogi još ne razmišljaju o blagdanima, ova posebna ponuda može biti izvrsna prilika za povoljno uživanje u čarima adventa u Beču koji je u to vrijeme jedan od najpoželjnijih europskih destinacija. Isto tako Ljubljana je odlična vikend destinacija za “punjenje baterija” nakon napornog radnog tjedna udaljena svega 2,5 sata od Rijeke. A ovu posebnu ponudu smatramo i izvrsnom prilikom za putovanje po najatraktvinijim njemačkim destinacijama poput Münchena, Frankfurta, Stuttgarta itd.˝– izjavila je Petra Milanović, Voditeljica za odnose s javnošću za FlixBus CEE regiju.

Osim što se može putovati direktno, zahvaljujuću FlixBus zelenoj mreži od 200.000 dnevnih veza u 1.200 destinacija i 26 europskih zemalja moguće je putovanje nastaviti uz jedno presjedanje upravo zahvaljujući najvećim FlixBus čvorištima kao što su Ljubljana, Beč, München ili Frankfurt.

Zelenom mrežom kroz 26 europskih zemalja i 1200 destinacija

FlixBusom je do sada putovalo više od 800 tisuća putnika u CEE regiji koju trenutno uz Hrvatsku čine Slovenija, BIH i Srbija dok je na globalnoj razini samo u 2016. godini zelenim autobusom putovalo 30 milijuna putnika.

FlixBus korisnicima na raspolaganju je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, a dodatni benefiti kao što su besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska čini zelene autobuse omiljenim među mlađim putnicima koji žele udobnost i kvalitetu po pristupačnim cijenama. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije koja se preuzima potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku, šalju se obavijesti o promotivnim ponudama, dostupni su odgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanu kartu.

Svim FlixBus putnicima na raspolaganju je zelena mreža kroz 26 europskih država i 1200 destinacija s 200.000 dnevnih linija.

Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem mobilne aplikacije.