Flixbus nudi 50% popusta na karte ovaj vikend


Ako u nedjelju zapneš u FlixBusu za vrijeme utakmice, besplatan Internet i utičnica pored sjedala riješit će problem ili kupi kartu u pola cijene i vrati se kući navijati sa svojima

Svima dobro poznata nogometna euforija koja vlada posljednjih tjedana može se u trenutku uništiti spoznajom da ste u tom trenu u autobusu na putovanju koje ste dogovorili tjednima ranije ili jednostavno imate poslovnih obaveza. FlixBus ima rješenje. Udobno se smjestite u sjedala FlixBusa s proširenim prostorom za noge, prikopčajte svoj laptop, tablet ili mobitel na utičnicu koja se nalazi odmah pored sjedala kako bi bili u funkciji cijelo vrijeme i priključite se na besplatan Wi-Fi u FlixBus autobusu. Utakmica može početi.

Ima li onih koji planiraju stići na vrijeme u Hrvatsku i strastveno navijati za Hrvatsku reprezentaciju, FlixBus je osigurao karte u pola cijene za direktne linije iz određenih gradova Njemačke, Švicarske i Austrije prema hrvatskim gradovima: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Baškoj, Osijeku, Vukovaru, Makarskoj i Virovitici. Vratite se kući i budite uz svoje navijače! Karte se mogu kupiti do sutra 14.7.2018. do 12 sati putem besplatne mobilne aplikacije ili web stranice FlixBusa za putovanja u subotu i nedjelju.

 Detaljne informacije i popust mogu se preuzeti na https://woobox.com/rrzfhf.

Ukoliko se želite pridružiti svojem društvu u Zagrebu na glavnom trgu ili želite do Splita, Zadra, Varaždina, Čakovca ili Osijeka osjetiti lokalnu euforiju, FlixBus od nedavno povezuje međusobno i gradove unutar Hrvatske. Sve veze domaćih gradova provjerite putem FlixBus zelene mreže linija.