Iz dalmatinskih gradova do Slovenije, Austrije, Njemačke ili Češke za samo 9kn


FlixBus lansira ograničen broj karata za 9,00 kn za putovanja iz Splita, Trogira, Šibenika, Zadra, Biograda ili Vodica prema Sloveniji, Austriji, njemačkim gradovima te Pragu.  Za one najbrže karte su dostupne za kupovinu od danas 30.10. do 01.11. te vrijede za sva putovanja u periodu od 6.11 do 15.12.

FlixBus, europski br.1 u prijevozu putnika, za one najbrže osigurao je ograničeni broj karata po cijeni od 9,00 kuna.  Karte su dostupne od danas, 30.10.  pa sve do srijede, 1.11., a za sva direktna putovanja iz hrvatskih gradova kao što su: Split, Trogir, Šibenik, Vodice, Pirovac, Biograd, Zadar ili Gospić prema Mariboru, Grazu, Beču, Pragu te njemačkim gradovima poput Münchena, Frankfurta, Stuttgarta, Ulma, Karlsruhea i drugih u periodu od 6.11. do 15.12.. Frekvencije dnevnih i tjednih polazaka te točne destinacije dostupne po 9,00 kn mogu se detaljno provijeriti na www.FlixBus.hr. Karte je moguće kupiti na www.flixbus.hr, putem besplatne FlixBus mobilne aplikacije ili na prodajnim mjestima FlixBusa.

“Ovom akcijom omogućili smo našim putnicima povoljna putovanja prema najpopularnijim europskim destinacijama kao što su Prag ili Beč koji svake godine pripremi čaroban adventski ugođaj. Isto tako u predblagdansko vrijeme idealna je prilika posjetiti rodbinu i prijatelje u udaljenijim njemačkim gradovima dok neki ovu posebnu ponudu mogu iskoristiti za vikend putovanje primjerice u Maribor i odmor od svakodnevice.˝ – izjavila je Petra Milanović, voditeljica za odnose s javnošću za FlixBus CEE regiju.

Osim što se može putovati direktno, zahvaljujuću FlixBus zelenoj mreži od 200.000 dnevnih veza u 1.200 destinacija i 26 europskih zemalja moguće je putovanje nastaviti uz jedno presjedanje upravo zahvaljujući najvećim FlixBus čvorištima kao što su Beč, Prag, München ili Frankfurt.

Zelena i pametna putovanja dostupna svima

Uz besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska FlixBus nudi udobnost i kvalitetu po vrlo pristupačnim cijenama. Putem besplatne aplikacije koja je dostupna i na hrvatskom jeziku, moguće je brzo i jednostavno kupiti kartu a zahvaljujući QR kodovima nema potrebe za printanjem. Isto tako putnici su informirani o promotivnim ponudama, mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu te im je dostupna i  navigacija do najbliže autobusne stanice .

Sve destinacije, frekvencije putovanja, veze te cijene mogu se provjeriti na www.FlixBus.hr ili putem mobilne aplikacije.