Najbliži low cost aerodromi dostupni FlixBusom


FlixBusom do zračne luke u Veneciji, Beču, Budimpešti ili Stuttgartu lako i povoljno

–  FlixBus, najveći europski autobusni prijevoznik koji je nedavno proslavio dvije godine uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu, omogućio je svojim putnicima programom Flix&Fly putovanja koja uključuju kombinacije autobusa i aviona povezujući brojne gradove u Hrvatskoj s najfrekventnijim zračnim lukama u okolici. Ta opcija je posebno atraktivna putnicima kojima je konačni cilj destinacija na nekom drugom kontinentu, a do aerodroma žele stići sigurno i udobno te biraju upravo FlixBus zelene autobuse.

Tako do zračne luke Marko Polo u Veneciji FlixBus nudi svakodnevne polaske iz Zagreba, Rijeke i Pule do 5x dnevno što pojednostavljuje kombiniranje autobusa sa željenim letom.

Do zračne luke Schwechat kraj Beča može se osim iz Zagreba stići zelenim autobusom direktno iz Slavonskog Broda ili Osijeka od kuda kreću i svakodnevne direktne linije prema aerodromu u Budimpešti. Ako odgovarajuća kombinacija uključuje zračnu luku u Stuttgartu, iz Zagreba se može birati između četiri polaska a svakodnevno prometuju i dvije noćne linije kojima se stiže na aerodrom u ranim jutarnjim satima što osigurava bolju iskoristivost dana te putnicima ostavlja više vremena za obavljanje potrebnih sitnica dok čekaju avion.

Sve veze i dostupne destinacije te frekvencije polazaka prema zračnim lukama mogu se provjeriti na www.flixbus.hr i niže u tabeli.

FlixBus pogodnosti za putnike tijekom putovanja

Kombinacijom FlixBusa i aviona može se vrlo lako isplanirati putovanje uz značajne uštede ali i brojne pogodnosti. Jednostavnom kupovinom on line nema potrebe stajati u dugim redovima na šalterima, a umjesto papirnate karte vozačima je dovoljno pokazati QR kod koji automatski prilikom kupnje karte stiže putniku na mail ili besplatnu FlixBus aplikaciju. Isto tako putnici uz odabir najpovoljnije FlixBus vožnje u kombinaciji s najpovoljnijim letom ne moraju brinuti o prtljazi i parkirnom mjestu. Uz ugodnu i sigurnu vožnju FlixBus nudi besplatnu prtljagu (1 ručna i 1 putna torba u prtljažnom prostoru), više prostora za noge za maksimalan udobnost tijekom putovanja, besplatan internet, utičnice pored sjedala, mogućnost korištenja toaleta te se tako putnici mogu opustiti i odmoriti do dolaska u zračnu luku.

Potraži svoje karte –> OVDJE