Tražilica plaža u Hrvatskoj – plaža po vašoj mjeri, kako ju pronaći?


Iako svake godine mislite da ste pronašli super smještaj i odličnu destinaciju za odmor po vašoj želji, ipak se opis plaže koji vam ponudi vlasnik smještaja ne pokaže baš najtočnijim, a još manje najboljim izborom koji će vaš godišnji odmor učiniti idealnim.

Budući da odlazak na more svakako podrazumijeva i svakodnevne odlaske na plažu, vrijeme je da upravo po izboru plaže oblikujete i svoj sljedeći godišnji. Ako se pitate kako je to moguće i kako pronaći plažu koja će biti po vašoj mjeri, rješenje je upravo pred vama – Vodič kroz hrvatske plaže!

Što je Vodič kroz plaže?

Kako se ne biste unaprijed zabrinuli da je riječ o još jednom od vodiča poput onih koji vam predstavljaju cijelu zemlju i dolaze u papirnatom džepnom izdanju, Vodič kroz hrvatske plaže zapravo je vrlo jednostavna tražilica dostupna na internetu. Kreirala ju je tvrtka Adriagate kako bi svima koji su u potrazi za nezaboravnim odmorom pomogla u pronalasku idealne plaže za njih. Ovaj Vodič, odnosno tražilica, nudi bazu s pregledom više od 400 najljepših, najboljih i najpopularnijih plaža smještenih u Istri, Dalmaciji, Kvarneru ili na otocima te pokazuje zašto je Hrvatska iz godine u godinu sve traženija ljetna TOP destinacija.

Kako koristiti tražilicu i što nudi?

Ova jedinstvena web tražilica za plaže obuhvaća više od 400 plaža te nudi plažu za svakoga. Koristiti ju može svatko (besplatno) otvaranjem stranice. Nakon samog klika na stranicu još vas samo njih nekoliko dijeli od plaže po Vašoj mjeri, jer sve što trebate učiniti jeste izabrati kategoriju plaže koja vama odgovara. Ako putujete s namjerom da se bavite morskim sportovima ili ste roditelji s malenom djecom i želite mirnu te sigurnu obiteljsku plažu ili pak želite da je plaža na koju idete označena i Plavom zastavicom, samo izaberete jednu od odgovarajućih kategorija koje tražilica već sama nudi te će se u sljedećoj sekundi pojaviti rezultati.

Što ću saznati od tražilice plaža?

Ono što posebno valja naglasiti jest da će rezultati pretrage po određenim kategorijama uvijek i isključivo pokazivati samo provjerene plaže pa vas očekuju stopostotno točne informacije. Najprije ćete dobiti ponudu više plaža za kategoriju koju ste odabrali, a klikom na neku od plaža koja privuče vašu pozornost, doznat ćete, slobodno to može biti tako napisano, baš apsolutno sve. Bit će navedena vrsta plaže, njezina točna lokacija na karti, opis plaže, ali i popis sadržaja koje ta plaža uključuje. Unaprijed ćete znati ima li suncobrana, ležaljki, mogu li se iznajmiti i kolike su cijene za to, što sve od aktivnosti vas očekuje na odabranoj plaži, kakva je gastro ponuda, a sve to uz mnoštvo profesionalnih fotografija da dobijete što bolji uvid. Osim toga tražilica će vam ponuditi i preporuke za smještaj u blizini kako biste što brže i jednostavnije dolazili do plaže po vašoj mjeri na godišnjem koji će ona učiniti savršenim. Naposljetku preostaje još samo napomenuti da tražilica nudi mogućnost traženja plaža po destinaciji na koju želite ići ili po kategorijama koje vam odgovaraju (morski sportovi, nudističke plaže, obvezno posjetiti, obiteljske, pješčane, romantične, plaže za pse, plaže s Plavom zastavicom te plaže za zabavu i noćni život) ili oboje istovremeno.

Tražilica plaža u Hrvatskoj