Rafting avantura s uključenim noćenjem i doručkom na rijeci Uni samo 340 kn


Za ljubitelje prirode i avanture, ne postoji bolji provod od raftinga.

Ponuda uključuje:

  • jedno noćenje u vikend kućama u NP “UNA” sa doručkom
  • rafting na najboljoj trasi kroz NP “UNA” i CD sa fotografijama raftinga
  • mogućnost doplate u kampu za dodatne obroke
  • obavezna najava 7 dana unaprijed, a kuponi vrijede do 30.09.2017.

Za ljubitelje prirode i avanture, ne postoji bolji provod od raftinga. Nekoć je to bio jedan od najvažnijih načina prijevoza, a danas je izvor neopisive zabave. Ova etapa je  definitivno avantura koju još niste doživjeli. To je ujedno najčešća i najprodavanija etapa koja se vozi dužinom od 14 kilometara i traje gotovo 4 sata. (ovisno o visini vodostaja i zahtjevima naših turista). Najzanimljiviji turistički dio rijeke Une je etapa Štrbački buk – Lohovo koja se cijelo vrijeme vozi kroz NP „Una“.

Ponuda uključuje: Rafting za jednu osobu s jednim noćenjem: vaučerom u iznosu 68 kn plaćate rezervaciju, i ostvarujete popust od 50% na ukupnu uslugu partnera. Na samoj lokaciji potrebno je napraviti doplatu partneru u iznosu 36EUR/272 kn.

Raspored:

  • Dolazak u kamp Una Unique u mjestu Lohovo kod Bihaća do 19:00 sati, noćenje
  • Doručak i priprema za odlazak do 10:00
  • 12:00 početak polaznih pozicija na Štrbačkom Buku, gdje će održati sastanak za sudionike, te razgledavanje i obilazak slapa, tebacanje čamaca s slapa
  • Oko 3,5 sata rafting sa dvije pauze – jedna je na izvorima Crnog Vrela gde sudionici mogu piti bistru hladnu vodu sa izvora, a druga je ispod mosta u Loskunu, gde svi mogu, ako žele, pokušati skočiti s mosta.

„Una Unique“ raspolaže sa dvije vikend kuće za odmor od kojih je jedna brvnara-vikend kuća, te jednom sojenicom i jednim vidikovcem, uređenim prostorom za piknik i rekreaciju, kampom i parkingom. Centar se nalazi na samoj granici Nacionalnog parka „Una“ te jednog od najljepših slapova (bukova) poznatog kao “dvoslap”. Da smo mislili i o najmanjim pojedinostima proizlazi iz činjenice da je RC „Una Unique“ ujedno i izlazna jedinica najatraktivnije etape Štrbački buk – Lohovo što znači da smo uštedjeli sat do dva vašeg dragocjenog vremena, odnosno nema čekanja na prijevoz do kampa već ste poslije avanture odmah tu, u kampu. Što se tiče hrane nudimo samo domaće specijalitete.

Naša preporuka je da ostavite vruće gradske zidine, i krenete uživati ​​u avanturama koje nudimo. Uživati u ​​našim prirodnim resursima i pokušati tradicionalnu bosansku kuhinju, jer vodimo se pod sloganom “NE INDUSTRIJA samo priroda”. Ova ponuda donosi mješavinu adrenalinske avanture i uživanja ​​u neopisivoj ljepotu rijeke Une, za koju je ova regija proglasila i kao zaštićenim Nacionalnim parkom “Una”. RC “Una Unique” je 10 km uzvodno od Bihaća u jednom od najatraktivnijih destinacija u USK-a.

Ovu ponudu možete rezervirati –> OVDJE