Ryanair dolazi i u Banja Luku – Aviokarte već od 19,99€


Najavljeni letovi kompanije low cost aviokompanije “Ryanair” iz Banje Luke za Brussels i Memmingen

Aviokompanija “Ryanair” od 11.mjeseca ove godine uspostavlja direktne letove iz Banje Luke za Brussels(Charleroi) i Memingen, dva puta tjedno.

“Početkom zimske sezone ostvarujemo suradnju sa aviokompanijom broj 1. u Europi čime ćemo omogućiti našim građanim konekcije sa više od 90 destinacija širom svijeta”, najavljeno je iz banjalučkog aerodoroma.

Bosna i Hercegovina je, kako dodaju, 37. zemlja u koju će “Ryanair” letjeti, a kako bi “proslavili” početak suradnje sa Aerodromom Banja Luka iz kompanije “Ryanair” su najavili akciju na cijenu aviokarata do srijede, 25. aprila, u ponoć, kao i mnoge druge pogodnosti.

V.d. direktora Aerodroma Banja Luka Duško Kovačević je naveo da je dolazak ove kompanije za njih “veliki dan”, kao i za grad Banju Luku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu.

“Naši građani će imati mogućnost da, preko Belgije i Njemačke, naprave konekciju sa više od 90 destinacija u nekoliko europskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Europe će moći mnogo lakše da dođu kod nas i da otkriju ljepote Banje Luke, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našeg naroda”, rekao je Kovačević.

Aviokarte na službenim stranicama Ryanaira možete kupiti već od 19,99€ po smjeru:

Izvor: klix.ba