Rafting na TARI I DRINI!! 3dana/2 noćenja+ doručak samo 277 KN


Uzbudljivi Rafting na TARI I DRINI!! 3dana/2 noćenja+domaći doručak+piće dobrodošlice uz licenciranog skipera i s pratećom opremom u Rafting kampu “Stari Dud”, za samo 277kn po osobi!

Foto: Stari Dud

Uživajte u 33 km raftinga uz skipera na prekrasnoj Tari i Drini, u prirodi zbog koje doista zastaje dah! Kupon vrijedi do 30.07.2017.

Domaći doručak (šunka, kajmak, jaja…), a noćenje u novouređenom kampu “Stari Dud”! Najnoviji, najopremljeniji, najpovoljniji kamp u susjedstvu, Stari Dud, Vam nudi najduži rafting! Nezaboravan provod na 15 km rijeke Tare i 18 km rijeke Drine u kvalitetnim čamcima sa kompletnom pratećom opremom kao što su: sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odijelo, čizme od neoprena i veslo. Čamcima upravljaju licencirani skiperi koji su zaduženi za vašu maksimalnu sigurnost tijekom spusta.

Tara je drugi najveći kanjon nakon Grand Canyon – a zadivit će vas svojom ljepotom koju upotpunjuju pjenušavi slapovi i kraška vrela. Zadivit će Vas tirkizna boja rijeke Tare kao i obale i šume koje se uzdižu od nivoa vode do teško pristupačnih visova i litica. 

 

PLAN PROGRAMA:

Dolazak u večernjim satima u Kamp Stari Dud

Piće dobrodošlice

Spavanje – smještaj je u drvenim bungalovima nove gradnje, kamp posjeduje tuš kabine, toalete, vlastiti parking prostor, vlastitu plažu, pješačku stazu, teren za sportske aktivnosti i restoran sa dugogodišnjom tradicijom.

Doručak

Priprema i polazak na rafting – ruta raftinga je duga 33 km, 15 km rjekom Tarom i 18 km rjekom Drinom. Gosti se odvoze terenskim vozilima na polaznu točku i dolazi se po njih na završetku raftinga. U kampu dobivate besplatno opremu potrebnu za rafting. 

Rafting vodi licencirani iskusan skiper.

Povratak i slobodno vrijeme do spavanja (Kamp ima više mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena kao i restoran gdje gosti mogu da kupe ostale obroke)

I drugim noćenjem + ujutro doručkom aranžman završava 

Na samoj lokaciji možete dodatno platiti večeru, ručak…

  • Ponuda uključuje: Rafting Tarom i Drinom ( BiH ), 2 noćenja u drvenim bungalovima, piće dobrodošlice i 2 bogata doručka.
  • Cijena uključuje: boravišnu pristojbu, osiguranje.
  • Cijena ne uključuje: taksu za prolazak kroz regionalni park Piva 4,3 Eura.
  • Kupon vrijedi do 30.07.’17.
  • Jedan kupon vrijedi za 1 osobu.

Ovu ponudu možete rezervirati –> OVDJE