Putnici Emiratesu treću godinu zaredom dodijelili nagradu Best Entertainment


U kategoriji Global Airline Official Airline Rating zrakoplovna kompanija dobila je 5 zvjezdica

Emirates je osvojio treću uzastopnu nagradu Best Entertainment za najbolju zabavu na letu prema izboru putnika na ovotjednoj dodjeli nagrada APEX 2020 Global Passenger Choice Awards u Los Angelesu. Dodijeljeno mu je i pet zvjezdica prema programu ocjenjivanja aviokompanija Global Airline Official Airline Rating, prvom koji se temelji isključivo na provjerenim i certificiranim povratnim informacijama putnika.

Do pobjedničkog niza došlo je zahvaljujući neprestanim inovacijama u segmentu zabave na letu kojima Emirates uspostavlja standarde u korisničkom iskustvu. Aviokompanija se nalazi na čelu industrije kao prva koja je 1992. godine instalirala TV ekrane u svako sjedalo, a korisnicima od prošle godine nudi i mogućnost kreiranja playlista i njihovog sinkroniziranja sa svojim sjedalima prije putovanja putem mobilne aplikacije. Danas Emirates pruža jednu od najopsežnijih i najsuvremenijih usluga zabave i komunikacija na letu te kroz nagrađivani sustav za zabavu Ice nudi preko 4.500 kanala zabave, uključujući i preko 1000 svjetskih filmova, više od bilo kojeg drugog zračnog prijevoznika. Putnicima su na raspolaganju najveći zasloni pa tako u ekonomskoj klasi sadržaje mogu pratiti na zaslonu veličine 13 inča, u poslovnoj klasi 23 inča, a u prvoj klasi 32 inča.

Pored nenadmašne raznolikosti sadržaja, Emirates ulaže i u mogućnosti povezivanja te značajku Live TV-a za svoje korisnike. Live TV dostupan je u preko 176 zrakoplova u Emiratesovoj floti pa 70.000 putnika i ljubitelja sporta u bilo kojem trenutku može u stvarnom vremenu gledati svjetske sportske događaje na 10.000 metara visine. Korisnici mogu uživati i u odabiru međunarodnih vijesti s poznatih programa kao što su CNN, BBC World News, Sky News, Euro News, CNBC i NHK World. Wi-Fi povezanost dostupna je na svim zrakoplovima kompanije te korisnici u kabinama svih klasa na raspolaganju imaju 20 MB podatkovnog prometa ili neograničeno korištenje aplikacija za razmjenu poruka u trajanju od 2 sata, omogućujući im da budu u kontaktu s prijateljima, obitelji ili kolegama. Članovi nagrađivanog programa vjernosti Emirates Skywards uživaju posebne pogodnosti ovisno o razini članstva i klasi putovanja, uključujući neograničen Wi-Fi tijekom leta u prvoj ili poslovnoj klasi.

APEX-ove nagrade Passenger Choice Awards temelje se na putničkim povratnim informacijama prikupljenim kroz APEX-ovo partnerstvo s brendom TripIt from Concur®, najbolje ocijenjenom aplikacijom za organizaciju putovanja u svijetu. Korištenjem sustava ocjenjivanja od pet zvjezdica, putnici u gotovo 600 aviokompanija iz cijelog svijeta ocijenili su više od milijun letova u razdoblju između 1. srpnja 2018. i 30. lipnja 2019. godine.