Emirates traži nove stjuardese i stjuarde


Emirates, poznata svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makediniji i Crnoj Gori traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. 

Nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu. Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Za dolazak na Dan otvorenih vrata nije potrebna prethodna prijava, a više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

U Zagrebu

28.11.2018. u 8:00h – Hotel Westin

U Dubrovniku

21.12.2018. u 8:00h – Hilton Imperial

U Beogradu

01.12.2018 u 8:00h –  Falkensteiner Hotel

U Skopju

04.12.2018 u 8:00h – Marriott Hotel

U Mariboru

05.12.2018. u 8:00h – Hotel City Maribor

U Ljubljani

07.12.2018. u 8:00h – Radisson Blu Plaza

U Budvi

23.12.2018. – još se čeka točna lokacija

Moguće izmjene o terminu i lokaciji provjeri –> OVDJE

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit paket koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Prosječna plaća je 2115€. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.