Povratne aviokarte za Istanbul + 4 noćenja sa doručkom za samo 135€ po osobi


Ekipi iz sjeverne i središnje Hrvatske bi se mogla svidjeti ova akcija pošto zračna luka Thalerhof kod Graza i nije tako daleko i lako je dostupna. Povratne aviokarte za Istanbul + 4 noćenja za samo 135€ po osobi

Najbolja europska aviokompanija trenutno nudi povratne aviokarte iz Graza za Istanbul za samo 76€ koja je ujedno i nova linija Turkish Airlines-a iz Austrije. U ovu cijenu su uključene sve zrakoplovne pristojbe i prtljaga.

Aviokarte su u ograničenim količinama, a možete ih kupiti na web stranicama momondo.ie – direktni link za kupnju aviokarte

Datum putovanja: 05.11 do 09.1111

Hotelski smještaj možete potražiti na web stranicama booking.com, a mi vam preporučamo hotel Ottoman Class koji se nalazi na odličnoj poziciji, pa će te tako 4 noćenja + doručak u ovom hotelu platiti 119€, što po osobi izađe 59€ ako putuju dvije osobe.

Untitled0

Hotel Ottoman Class možete rezervirati OVDJE.

Ostali smještaj možete pretražiti OVDJE

Ako želite proći još jeftinije, možete rezervirati i apartmanski smještaj koji je mrvicu jeftiniji. Ovaj smještaj potražite na web stranicama Airbnb. Ako želite popust od 25 dolara javite nam se na našu e-mail adresu.

Povratna aviokarta za Istanbul – 76€

Hotel Evsen – 59€ po osobi

Sveukupno – 135€ po osobi

Pročitajte naš vodič Istanbul za početnike by Putoholičari