Povratne aviokarte za Istanbul + 4 noćenja sa doručkom za samo 127€ po osobi


Ekipi iz sjeverne i središnje Hrvatske bi se mogla svidjeti ova akcija pošto zračna luka Thalerhof kod Graza i nije tako daleko i lako je dostupna. Povratne aviokarte za Istanbul + 4 noćenja za samo 127€ po osobi

Najbolja europska aviokompanija Turkish Airlines trenutno nudi povratne aviokarte iz Graza za Istanbul za samo 83€ koja je ujedno i nova linija Turkish Airlines-a iz Austrije. U ovu cijenu su uključene sve zrakoplovne pristojbe i prtljaga.

Aviokarte su u ograničenim količinama, a možete ih kupiti na web stranicama momondo.com – direktni link za kupnju aviokarte – 83€ (datum upisati 7.11 do 11.11)

Ako imate Maestro karticu te iste karte možete dobiti za samo 68€. Karte po ovim cijenama se kupuju na web stranici rumbo.es – direktni link za kupnju – 68€  (datum upisati 7.11 do 11.11)

Datum putovanja: 07.11 do 11.11

1111111112

Hotelski smještaj možete potražiti na web stranicama booking.com, a mi vam preporučamo hotel Emin koji se nalazi na odličnoj poziciji, pa će te tako 4 noćenja + doručak u ovom hotelu platiti 119€, što po osobi izađe 59€ ako putuju dvije osobe. Naravno vi možete rezervirati jeftiniji, skuplji, bolji smještaj ovo je samo primjer….

ist

Hotel Emin možete rezervirati OVDJE.

Ako želite proći još jeftinije, možete rezervirati i apartmanski smještaj koji je mrvicu jeftiniji. Ovaj smještaj potražite na web stranicama Airbnb. Ako želite popust od 25 dolara javite nam se na našu e-mail adresu.

Iz Zagreba za zračnu luku kod Graza možete koristiti GoOpti transfer

Povratna aviokarta za Istanbul – 68€ – preko Rumbo.es stranice

Hotel Emin – 59€ po osobi

Sveukupno – 127€ po osobi

Pročitajte naš vodič Istanbul za početnike by Putoholičari