Otkrivamo otok Obonjan – Ljetovanje iz snova + popust od 20%


Otkrivamo skriveno blago Jadrana – uronjen u prirodne ljepote i kristalno Jadransko more, privatan otok Obonjan je savršeno mjesto o kojem oduvijek sanjate!

Obonjan nedaleko od Šibenika je nezaobilazno mjesto za sve parove, avanturiste, prijatelje i svjetske putnike koji uživaju u ovoj bajkovitoj i jedinstvenoj priči u srcu Dalmacije.

Planirate li odmor u dvoje ili ste jednostavno željni odlične zabave s prijateljima, preporučamo otok koji nudi sve što je potrebno za savršen provod: nastupe poznatih DJ-a, masaže, bazen, satove joge, radionice, vodene sportove, te nevjerojatne restorane i barove. Ljubitelji hrane i gastroputnici nikako ne smiju propustiti posjetiti restorane na Obonjanu čiji jelovnici obećavaju užitak za svačije nepce.

Za razliku od tradicionalnih hotela i apartmana, Obonjan nudi glamurozni smještaj 4**** u obliku luksuznih šumskih kućica i šatora koji su jedinstveni na području Jadrana, te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Spoj svega navedenog na jednom mjestu čini otok nezaobilaznom turističkom destinacijom. Očaravajući smještaj resorta 4**** možete pogledati  ovdje (link: https://obonjan-island.com/accommodation/ ).

Jedinstvene kučiće i šatori, okruženi borovima i s pogledom na more, dostupni su na našoj stranici po promotivnoj cijeni – posebna pogodnost za putoholičare je popust od 20% putem OBO20 koda.

Kad je zvjezdano nebo najspektakularnije u periodu od 2. do 7. srpnja, te 27. kolovoza do 1. rujna, uz teleskop se na otoku nalazi i tim astrofizičara koji će vam približiti zadivljujuće nezaboravno nebesko iskustvo kojeg ćete pamtiti cijeli život. Tijekom boravka na Obonjanu popularno je otići na izlet i u nacionalni park Krka posjetiti poznati Skradinski Buk. Ono što svaki posjetitelj obožava na ovom otoku je izolacija od buke – nema automobila, možete voziti bicikl ili hodati i potpuno se riješiti stresa za vrijeme boravka u ovoj oazi prirode. Bogatstvo sadržaja na Obonjanu omogućuje svakom posjetitelju odmor upravo po vlastitom tempu i ukusu. Na kraju svakog dana uživajte u kvalitetnom nightlife programu kojeg tijekom cijelog ljeta čine renomirana strana DJ imena ili se jednostavno opustite uz čašu dobrog vina i miris borova na terasi vlastite luksuzne kućice. Možete li zamisliti savršeniji odmor?

Galerija fotki: