Nova linija Ryanaira iz Zagreba – Kanarski otoci


Irski low cost avioprijevoznik, Ryanair, u prodaju je pustio karte na novoj liniji iz Zagreba za Kanarske otoke (Lanzarote)

Ryanair proširuje svoju mrežu letova iz Zagreba, donoseći vam priliku da otkrijete čarobni otok Lanzarote na Kanarskim otocima. Ovo novo odredište otvara vrata rajskim plažama, vulkanima i fascinantnom kulturom, a sve to na samo nekoliko sati leta iz Hrvatske.

Linija između Zagreba i Lanzarote biti će u prometu od 04. studenog ove godine, jedan puta tjedno, svake subote.

Aviokarte možete kupti na službenim stranicama Ryanaira. Povratne aviokarte možete kupiti već od 75 eura.

Lanzarote: Otok vatre i vode

Lanzarote, jedan od sedam Kanarskih otoka, naziva se i “Otokom vatre i vode” zbog svojih vulkanskih pejzaža. Po dolasku, odmah ćete primjetiti vulkanske kratere i crne pješčane plaže koje stvaraju neobično lijep kontrast sa tirkiznim morem.

Plaže za svakog

Lanzarote nudi mnoštvo plaža za sve ukuse. Ako volite bijele pješčane plaže, posjetite Papagayo plažu na jugu otoka. Za surfere i avanturiste, Playa Famara je savršena destinacija. Za mirnije trenutke i obiteljsko opuštanje, tu je Playa Blanca. Bez obzira na vaše želje, ovdje ćete naći savršeno mjesto za sunčanje i osvježenje.

Vulkan Timanfaya: Spektakularna prirodna atrakcija

Posjetite i jedinstveni Nacionalni park Timanfaya i prošetajte kroz pejzaže koji izgledaju kao da pripadaju drugom svijetu. Ovdje ćete vidjeti gejzire i vulkanske kratere koji su ostavili dubok trag u povijdesti otoka.

SMJEŠTAJ

Najjeftiniji smještaj pronađi preko web stranice LOCK TRIP. Za popust na prvi booking prilikom registracije ukucaj ovaj kod – 8FIUY