Ninina čarobna Shhhuma je adventska vikend destinacija broj 1


Ne propustite jedinstveno blagdansko iskustvo podno padina Papuka

Fotografije: Mislav Popović

Izlet u Požeško – slavonsku županiju ove zime, iskustvo je adventa koje ne smijete propustiti. Zaputite se među obronke Papuka gdje  se, samo dva sata vožnje od Zagreba, smjestila jedna posebna šuma. Šuma prepuna božićnog veselja, vrhunskih okusa i jedinstvenih doživljaja. Ninina čarobna Shhhuma pruža blagdanski ugođaj u kojem možete osjetiti božićnu priču koju priča ovaj adventski prostor.

Izlet u šumu gastronomskih užitaka

Više je razloga zašto je baš Ninina čarobna Shhhuma u Zlatnoj Slavoniji, mjesto koje je ovog adventa oživjelo magiju Božića i čarolije u koju zbilja povjerujemo na mjestu poput ovoga.

U prekrasno uređenom prostoru Aquaparka u Velikoj, pripremljen je bogat blagdanski program koji miluje sva vaša čula, od zimskih radosti na snježnim padinama, do lampica i svjetlosnih efekata koji savršeno prikazuju čaroliju Božića, pravi razlog posebnosti ove čarobne šume krije se u mirisima koji se šire iz adventskih kućica.

Iskusite jedinstveni doživljaj slavonske gastronomske ponude, gdje možete kušati tradicionalna jela od vrhunskih sastojaka, spravljena na nove načine. U 20 adventskih kućica domaćih ugostitelja i proizvođača pronaći ćete vrhunske specijalitete koji će vas oduševiti.

U Nininoj čarobnoj Shhhumi možete probati i nešto novo poput sarme u pecivu, šokačke kobasice, soma u sjemenkama, fishburgera od slavonskog smuđa te mnogih drugih domaćih specijaliteta spravljenih na jedinstven način. Za naglasiti je da su ugostitelji kobasice pravili sami kako biste probali domaće proizvode.

Nakon glavnih jela neizostavno je probati i deserte, pa tako možete probati tradicionalni slavonski desert, tačkrle, te knedle u boji, a moguće je kupiti i božićne suhe kekse koje možete ponijeti kući. Osim vrhunske ponude hrane, u adventskom prostoru možete se ugrijati i pićima, od kojih izdvajamo kuhano vino, kuhanu rakiju, kuhani gin i domaće čajeve. 

Proživite iskustvo šumske bajke

Samo u Nininoj čarobnoj Shhhumi moći ćete uživati u posebnim prizorima, poput 3 metra širokih minijaturnih jaslica s popratnim svjetlosnim i vodenim efektima ili pak predivan prizor božićnog drvca visokog  7 metara koje kao da magijom lebdi nad vodom u punom bazenu koji svijetli u noći. Svaka instalacija i sadržaj pomno su osmišljeni kako biste se osjećali baš kao na mjestu na kojem se ostvaruju sve božićne želje. Da biste pojačali doživljaj ovog čarobnog mjesta svakako ne propustite klizanje na klizalištu površine čak 240m2. Uz omogućen najam klizaljki i prigodnu glazbu, upustite se u avanturu zabave na ledu i zimskih radosti.

Svakako, sadržaja za zimske radosti na ovoj destinaciji ne nedostaje. U  Nininoj čarobnoj šumi nalazi se i sanjkalište s tubama i vučnicom koje se prostire na čak 10 000m2. Jedinstveno takvo sanjkalište u Hrvatskoj, a i šire, pruža pravo iskustvo zimskih radosti za sve uzraste. Saznajte ovdje kada se otvara sanjkalište .  

Cijeli ovaj izlet u čarobnu šumu možete ovjekovječiti na jednom od brojnih foto – punktova te tako zadržati uspomenu na magično iskustvo Adventa u Nininoj čarobnoj Shhhumi koje će vam zasigurno ostati u najljepšem sjećanju. 

Ako ove zime želite doživjeti posebno iskustvo izleta u šumu ispunjenu sadržajima pred kojima nitko ne može ostati ravnodušan. Ninina čarobna Shhhuma mjesto je koje će vas oduševiti i pružiti jedinstveni doživljaj Zlatnog Papuka.