Najveća proljetna avantura u krošnjama Papuka


Park prirode Papuk, smješten u središnjoj Hrvatskoj, oaza je netaknute prirode koja nudi razne aktivnosti za ljubitelje avanture i prirode. Od planinarenja i šetnji, preko vožnje biciklom, do adrenalinskih izazova, Papuk je idealno mjesto za sve one koji žele pobjeći od gradske vreve i uroniti u ljepote prirode. Posebno se ističe Adrenalinski park Duboka, koji privlači posjetitelje svih uzrasta željnih uzbuđenja i fizičke aktivnosti.

Foto – Kristijan Toplak

Zabava u Adrenalinskom parku Duboka

Adrenalinski park Duboka smješten je u Kamp odmorištu Duboka, u dolini potoka Dubočanka, u mjestu Velika. Park se prostire na površini od oko 4000 m² i sastoji se od dva poligona s različitim vježbama koje se nalaze među stablima. Poligon za odrasle sadrži 12 elemenata, dok je poligon za djecu opremljen s 9 elemenata, prilagođenih njihovim mogućnostima.

Za dva sata avanture u adrenalinskom parku, cijena je 7,00 eura za djecu (niža razina) i 14,00 eura za odrasle. Sve iskazane cijene uključuju PDV, što čini ovu avanturu pristupačnom za obitelji i pojedince koji žele isprobati nešto novo i uzbudljivo.

Adrenalinski park Duboka smješten je u Kamp odmorištu Duboka, u dolini potoka Dubočanka, u mjestu Velika. Pogledajte mapu kako biste pronašli točnu lokaciju i planirali svoj dolazak. Park je zatvoren tijekom zimskih mjeseci do ožujka, ovisno o vremenskim uvjetima.

Upoznajte Geopark i Park prirode Papuk

Park prirode Papuk prostire se na 336 km² i karakterizira ga geološka i biološka raznolikost te vrijedna kulturno-povijesna baština. Papuk je član Europske i Svjetske mreže Geoparkova, što ga čini prvim i jedinim UNESCO Geoparkom u Hrvatskoj. Velika, smještena na južnim obroncima Papuka, glavna je polazišna točka za planinarenje, biciklizam i istraživanje ovog prekrasnog područja.

Papuk nudi razne aktivnosti poput šetnje, planinarenja, vožnje biciklom ili trčanja. U blizini Velike nalaze se Stijene Sokoline, idealne za sportsko penjanje.

Posjetite Park prirode Papuk i doživite nezaboravnu proljetnu avanturu u krošnjama, bicikliranju i istraživanju jednog od najljepših parkova prirode u Europi.

Više informacija o adrenalinskom parku, možete pronaći na www.adrenalin-park-duboka.com