Najbolji božićni pokloni za prave putoholičare


Dolazi nam vrijeme darivanja, a ako imate nekoga u svom životu da voli baš onako jako istraživati svijet i skupljati iskustva putovanjem, imamo savršenu listu božićnih poklona za prave putoholičare. 

Poklon bonovi za aviokompanije

Znate onaj meme “If anyone is Christmas shopping for me, I’m a size window seat in plane tickets”  E pa, ovaj poklon je nešto slično. Ne da samo olakšava planiranje budućih avantura već i pruža slobodu da se destinacije biraju prema vlastitom ukusu. Razmislite o poklon bonovima za popularne aviokompanije koje nude širok spektar destinacija kako bi vaš putoholičar mogao odabrati mjesto koje odgovara njegovim ili njenim putničkim snovima.

Evo nekoliko primjera popularnih aviokompanija koje nude poklon bonove i koje možete kupiti online u samo nekoliko klika:

Turkish Airlines

Croatia Airlines

Ryanair

Wizzair

Karte strugalice

Ako često putujete scratch it karte su odlične za praćenje zemalja koje ste posjetili, a osim toga mogu poslužiti kao savršen poklon nekome tko voli putovati. Ova karta omogućava putnicima da odstružu sloj zemlje s mjetsa koje su posjetili, otkrivajući šarenilo svijeta jedan komadić po komadić. Vizualno zadovoljstvo i sjajan podsjetnik na sve avanture koje su doživjeli.

Ove karte možete naručiti –> OVDJE

Personalizirani proizvodi s vašim fotografijama

Svatko kome su putovanja strast, fotografija je sastavni dio ove strasti. Lovimo kadrove koji će sačuvati emocije tog trenutka, trudimo se dočarati čar mjesta koje smo posjetili i ispričati priče koje smo doživjeli. Tu je fotografija naš najbolji prijatelj. Svi već znamo da čuvanje ovih uspomena u raznim digitalnim oblicima i nije najsretnije rješenje pa vam donosimo trajno rješenje za pričanje priča s putovanja, čuvanje uspomena zauvijek i savršen poklon za sve putoholičare, a to je CEWE FOTOKNJIGA. Osim fotoknjiga, CEWE u ponudi ima još mnoge druge personalizirane foto proizvode kao što je foto kalendarpuzzleposter s lokacijom fotografije, šalicemaskica za mobitel i još mnoge praktične fotopoklone za koje vam treba samo jedna draga fotografija i dvije minute za narudžbu. Više detalja –> OVDJE

Božićne kuglice

Božićne kuglice s putoholičarskim motivima, zvuči kao savršen poklon za Božić. Mislimo  da svaki pravi putoholičar na svom boru mora imati ove kuglice. Osim kuglica, ekipa u ponudi ima i putne planere, majice i torbe, sve naravno s putoholičarskim motivima. Ovih dana možete iskoristiti i popust od 15% uz naš kod: putoholicari15. Bacite oko na web My Travelificent Moments.

Nakit

Nakit je uvijek dobar poklon. Zašto taj nakit ne bi bio vezan uz putovanje, narukvica s avionom ili nekim citatom vezanim uz putovanje. Kod Le Narukvice imate veliki izbor raznih oblika, a za gravuru se sve možete dogovoriti. 

Ostalo

I za kraj, evo još nekih ideja koje vam možda pomognu kod biranja poklona:

  • powerbank
  • univerzalni adapter za struju
  • stalak za mobitel
  • torba/kofer/ruksak
  • packing cubes
  • name tag za torbu
  • etui za putovnice
  • boca za vodu
  • jastuk za putovanje