Kako putoholičaru za Božić pokloniti uspomene na najljepša putovanja


Pronaći poklon za ljude kojima su najvažnija iskustva, nova mjesta, ljudi i lijepe uspomene nije lako, pogotovo ako smo ispucali sve one praktične predmete koji im olakšavaju putovanja. Uvijek gledamo da naše kolege, strastvene putnike, iznenadimo nečime vezano za putovanja što će ih podsjećati na nas pa smo ove godine pronašli nešto posebno, nešto što će sačuvati njihova putovanja zauvijek i podsjećati ih na nas, a to su CEWE personalizirani proizvodi s našim fotografijama.

Svatko kome su putovanja strast, fotografija je sastavni dio ove strasti. Lovimo kadrove koji će sačuvati emocije tog trenutka, trudimo se dočarati čar mjesta koje smo posjetili i ispričati priče koje smo doživjeli. Tu je fotografija naš najbolji prijatelj. Svi već znamo da čuvanje ovih uspomena u raznim digitalnim oblicima i nije najsretnije rješenje pa vam donosimo trajno rješenje za pričanje priča s putovanja, čuvanje uspomena zauvijek i savršen poklon za sve putoholičare, a to je CEWE FOTOKNJIGA.

Ovisno o broju fotografija koje imamo s putovanja, možemo birati jedan od 9 formata fotoknjige pa za duža ili prekooceanska putovanja savjetujemo XL format, za klasična interkontinentalna Veliku panoramsku, a za kraće izlete Malu Kvadratnu CEWE FOTOKNJIGU.

Osim formata možeš birati i među čak 6 vrsta papira, 3 vrste klasičnog (mat, sjajni i ekstra mat) i 3 vrste fotopapira (mat, sjajni i ekstra mat). Fotopapir ima jednu posebnost, a to je  da nema pregib na uvezu pa svoje fotografije možeš stavljati preko dvije stranice što je idealno za panoramske fotografije, fotografije s puno detalja ili jednostavno one fotografije koje su ti jako drage.

U fotoknjigu možeš dodavati tekstove, clip art-ove, karte lokacija fotografija pa čak i video uratke (pomoću QR koda generiranog prilikom izrade), a predivna opcija su sjajni efekti na koricama kojima možeš pisati naslove i dodavati dekorativne elemente.

Brzina i razina jednostavnosti izrade CEWE FOTOKNJIGE ovisi isključivo o vama i zapravo najveći dio posla je odabir fotografija. Kada ste odabrali fotografije raspored unutar fotoknjige može odraditi sam program prilikom narudžbe pa ga naknadno možete dodatno uređivati, ili možete uređivati potpuno samostalno od korice do korice.

Narudžbu možete izvršiti putem cewe.hr stranice, CEWE FOTO mobilne aplikacije ili besplatnog CEWE Fotosvijet desktop foto programa koji nudi jako veliki spektar mogućnost uređivanja i sjajan je za kreativce.

Osim fotoknjiga, CEWE u ponudi ima još mnoge druge personalizirane foto proizvode kao što je foto kalendar, puzzle, poster s lokacijom fotografije, šalice, maskica za mobitel i još mnoge praktične fotopoklone za koje vam treba samo jedna draga fotografija i dvije minute za narudžbu.

Za više ideja za poklone pogledaj njihovu inspirativnu rubriku Božić.