NAJAVA: Putopisna predavanja u Areni Zagreb – PLACE2GO


Svi ljubitelji putovanja ovaj tjedan će doći na svoje. 11. Međunarodni sajam turizma PLACE2GO od 18. do 20. siječnja u Areni Zagreb dovodi hrpu izlagača iz svih grana turizma, a tijekom tri dana pružaju vam se brojne nagradne igre i zanimljivi paneli i putopisna predavanja. Evo što se nudi

 

Crna Gora je zemlja kontrasta, bezvremenske ljepote i neopisive gostoljubivosti. U subotu, 20. siječnja 2024. u 17 sati, priključite se u otkrivanja ljepota Crne Gore kroz panel diskusiju na kojem ćemo će sudjelovati mi i Kruzovi. Ulaz je besplatan.

Tijekom sajma, imate priliku osvojiti nevjerojatne nagrade na štandu Crne Gore (71b) a pobjednike ćemo objaviti nakon našeg predavanja, a evo što sve možete osvojiti:

Portonovi, Luksuzni resort Herceg Novi

Dva noćenja za dvije osobe u svibnju

Hotel Mediteran, 4, Budva*

Dva noćenja s uključenim doručkom i večerom za dvije osobe u periodu: 18. veljače – 31. svibnja

Hotel Iberostar Slavija, 5, Budva*

Nagradni vaučer za dvije osobe s uključenim doručkom.

Hotel Park, 3, Budva*

Nagradni vaučer za dvije osobe s uključenim doručkom.

Hotel Avala Resort & Villas, Budva

Nagradni vaučer za dvije osobe u periodu od 01. veljače 2024. do 15. travnja 2024.

Hotel Splendid, 5, Budva*

Nagradni vaučer za noćenja za dvoje, doručak i večera u azijskom restoranu.

Hotel Budva

Nagradni vaučer za noćenje za dvoje u periodu od 14. veljače 2024. – 05. svibnja 2024.

Hotel Astoria

Dva noćenja za dvije osobe

Sea Point Apart Hotel

Dva noćenja za dvije osobe

Garni hotel Olimpija

vaučer za dvije osobe noćenje sa doručkom za dvoje u periodu od 01. ožujka 2024. – 03. ožujka 2024.

Od ostalih nagradnih igara možete osvojiti dvije povratne avionske karte za Šri Lanku koje vam daruje Turkish Airlines ili putovanje u Istanbul koje će nekome pokloniti Palma Travel

PLACE2GO 2024.

Po prvi puta na sajmu sudjeluju izlagači iz Litve, Španjolske, Kine, Šri Lanke i Nepala. Radno vrijeme sajma: četvrtak i petak od 10-16 sati samo za poslovne posjetitelje s akreditacijama, petak od 16-19 sati i subota od 10-19 sati otvoreno je za sve i ulaz je besplatan. 

U novom izdanju B2B segment programa uključuje stručna predavanja i panele, što je ujedno i odlična prilika za umrežavanje svih tvrtki koje direktno i indirektno obavljaju turističke djelatnosti. Prvog dana u sklopu panela raspravljat će se o: Hrvatskoj kao destinaciji izvrsnosti, spremnosti za luksuzni turizam i privlačenje sve zahtjevnijih gostiju, zapošljavanju u turizmu, Hrvatskoj turističkoj kartici, nedostatku turističkog kadra s kojim se susreću sve mediteranske turističke destinacije i apartmanizaciji hrvatske obale.

Drugog dana PLACE2GO sajma otvorit će se atraktivne teme kao što su: zelena putovanja,  putovanje s kućnim ljubimcima, pristupačni turizam. Također govorit će o safarijima, a o motorističkim putovanjima televizijski voditelj Aleksandar Stanković. Hrvoje Jurić upoznat će nas sa svim trikovima dobre fotografije.

Treći dan sajma otvoren je za širu javnost, a svoja iskustva s putovanja podijelit će PutoholičariSarah & DarjanJurica Galić Juka i drugi. Također, otvorit će se teme o Crnoj GoriRaji Ampat i zemlji ljudoždera – Papui Novoj Gvineji.

Cijeli program putopisnih predavanja možete vidjeti –> OVDJE

Prvi put u sklopu sajma održat će se Travel Market uz sudjelovanje najvećih hrvatskih turističkih agencija Globtour Event, Mondo travel, Palma travel i Obzor putovanja, kao i agencije specijalizirane za krstarenja Allegra i brodarske tvrtke MSC, gdje će posjetitelji uz prigodne popuste moći uplatiti svoje sljedeće putovanje. Osim toga, 17 hrvatskih nacionalnih parkova i parkova prirode zajedno će se predstaviti na jedinstvenom štandu, a poseban naglasak bit će na mogućnostima i ponudi domaćeg turizma uz Hrvatsku turističku karticu. Također, predstavit će se i Turkish Airlines kao dugogodišnji generalni sponzor sajma.