Ajmo svi na Place2Go – međunarodni sajam turizma


Ovog vikenda održava se 3. međunarodni sajam turizma Place2Go. Na sajmu možete osvojiti i nekoliko putovanja, čuti priče iz različitih dijelova svijeta, a ulaz je besplatan. Pravo mjesto za sve putnike kao i one koji će to tek postati.

Već smo najavili 3. međunarodni sajam turizma Place2Go u Zagrebu koji će se održati 14.-16.3.2014. u Boćarskom domu. Promocije, radionice, predavanja, upoznavanje svijeta Hrvatskoj i Hrvatske svijetu.

Za vrijeme sajma možete osvojiti i jako vrijedne nagrade, igrajući nagradnu igru Putovnica. Pravila su jednostavna, na ulazu u Boćarski dom dobiti ćete putovnicu u koju morate sakupljati žigove na štandovima sponzora nagradne igre. Čak 10 vrijednih nagrada možete osvojiti, a prva je putovanje Tajland – Kambodža – Vijetnam koju vam daruje turistička agencija Griffin Travel, a Putoholičari će vam ispričati kakve su to zemlje i što sve možete tamo vidjeti.

Spomenuta turistička agencija Griffin Travel (štand br.44) vam također daje i sajamski popust do -30 % na sve Adventure Tours i Overland Tours iz ponude Tucan Travel putovanja.

tucan

Osim mogućnosti putovanja, tu će biti i mnogobrojna predavanja od kojih bi izdvojili:

  • Hrvoje Jurić koji će nam ispričati kako se proveo u Zambiji.
  • Amanda Pezzaniti nam dolazi iz Londona i pričati će o Tajlandu, Maleziji i Singapuru.
  • Ivana Marasović iz Kolajne ljubavi prikazati će nam život u Tanzaniji.
  • Kristijan Grubišić (Nomadi) pričati će o Burmi.
  • možete poslušati i nas – Putoholičari će vam pričati o svom putovanju u Kambodžu i Vijetnam (subota, 13h).
  • i mnogi drugi – raspored predavanja možete vidjeti na linku.

Bit će tu svega i svačega. Uvijek zanimljiva Gastro ulica gdje možete isprobati razne okuse svijeta. Place2Go market pomoći će vam da u vašu kuhinju unesete dio egzotike nudeći vam različite začine, umake i ostale proizvode iz cijeloga svijeta. Stoga nemojte propustiti ovogodišnji Place2Go sajam.
Vidimo se!

Place2Go