Place2Go – 3. međunarodni sajam turizma


I ove godine, u Zagrebu će se održati međunarodni sajam turizma Place2Go, treću godinu zaredom. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan, a na sajmu možete pronaći inspiraciju za nove pustolovine i putovanja ili možda osvojiti neko od putovanja u nagradnoj igri.

Međunarodni sajam turizma, Place2Go, je zamišljen kao predstavljanje Svijeta Hrvatskoj i Hrvatske Svijetu kroz niz prezentacija, promocija, radionica, predavanja i svega onoga što može privući znatiželjnog budućeg putnika. Naučimo zajedno kako putovati, upoznajmo se s najljepšim svjetskim i hrvatskim destinacijama, naučimo nešto o kulturi i gastronomiji, saznajmo kako najlakše stići do odredišta i još mnogo toga. Zajedno ćemo uživati u mnogobrojnim programima na središnjem trgu u dvorani gdje će se zemlje predstavljati kroz glazbu i ples.

Tu su i Gastro ulica i Place2Go market, gdje ćete moći uživati u specijalitetima različitih svjetskih kuhinja te kupiti različite začine, umake, i ostale proizvode.

Place2Go

Svaki posjetitelj na ulazu će dobit Turističku putovnicu u kojoj tijekom svog proputovanja sajmom sakuplja žigove jer je sve to dio velike nagradne igre “Putovnica” u kojoj možete osvojiti fantastična putovanja kao npr. Tajland, Kambodža i Vijetnam, Tunis, Nizozemska, odmor na Jadranskoj obali i još mnogo toga.

Za vrijeme sajma održavati će se i razna predavanja poznatih putopisaca, a između velikih imena kao Hrvoje Šalković, Hrvoje Jurić, Kristijan Grubišić, Ivana Parlov, Maja Klarić, Nikola Lesar moći ćete poslušati i našu priču iz Vijetnama i Kambodže.

Sajam se održava od 14.3.-16.3.2014. u Boćarskom domu u Zagrebu od 10 do 19 sati, Putoholičari pričaju u subotu u 13h, a ulaz je besplatan.

Vidimo se!

Place2GoPlace2Go