NAGRADNA IGRA – Osvoji putovanje u Frankfurt za dvoje


Njemačka turistička zajednica u suradnji s Lufthansom vam daje mogućnost da sudjelujete u nagradnoj igri „Njemačka jednostavno inspirativna!“ i ako odgovorite točno na svih pet pitanja, možete osvojiti povratno putovanje avionom i dva noćenja za dvije osobe!

Otkrijte što sve nudi Njemačka kao turističko odredište – osjetite duh dinamičnih metropola, obiđite povijesne znamenitosti, izgubite se u trgovačkim centrima, uživajte u pogledu na romantične kućice u tradicionalnom stilu, a potom uronite u glamurozan noćni život – gradovi u Njemačkoj imaju mnogo lica. Između Sjevernog mora i Alpa, u Njemačkoj se nalazi više od 10.000 gradova, a svaki od njih ima posebno obilježje. Odgovorite na pitanja i možete osvojiti putovanje namijenjeno za dvije osobe u Frankfurt – moderni, kozmopolitski grad pun povijesti i umjetnosti. Letite Lufthansom do Frankfurta i osjetite šarm ovoga velikog poslovnog grada koji zapravo krije povijest i umjetnost cijelog naroda. Njemačka turistička zajednica i Lufthansa group vode vas na putovanje za dvije osobe avionom s dva noćenja i doručkom.

Uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri:

Ako želite sudjelovati u nagradnoj igri, odgovorite na sljedećih 5 pitanja. Prema potrebi pomoć potražite pritiskom na dugme „pogledati ovdje“. Točan odgovor na sva pitanja, uz malo sreće, osigurat će vam putovanje u Frankfurt. Nagradna igra traje od 4. 9. 2017. do 2. 10. 2017. godine. Izvlačenje dobitnika/dobitnice održat će se u uredu organizatora na adresi Kosirnikova 17, 10 000 Zagreb, 6. 10. 2017. u 10,00 sati. Ime dobitnika/dobitnice bit će objavljeno na web-portalu www.place2go.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja dobitnika.

Nagradnu igru možete odigrati —> OVDJE