Riješi kviz i možda osvojiš povratnu aviokartu i smještaj u Frankfurtu za dvije osobe


Nagradni natječaj “Njemačka – jednostavno inspirativna”

Jeste li upoznati s umjetničkim pokretom Bauhausa i njegovim brojnim utjecajima koje je ostavio ne samo na području arhitekture već i u dizajnu, glazbi, načinu života i razmišljanju? Koliko dobro poznajete Frankfurt, jedan od najvećih i najpoznatijih turističkih gradova u Njemačkoj?

Provjerite svoje znanje iz područja povijesti i umjetnosti i uz malo sreće osvojite putovanje za dvije osobe avionom do Frankfurta na Majni!

Njemačka turistička zajednica u suradnji s tvrtkom Tourismus + Congress GmbH Frankfurt am Main odvest će vas u ovaj grad koji je bogat poviješću, a ujedno predstavlja jednu od najmodernijih njemačkih metropola.

Nagradni natječaj završava 31.10.2019. u 23:59h

Sudionici odgovaraju na četiri pitanja. Ukoliko točno odgovore na sva pitanja mogu se registrirati kao sudionici nagradne igre. Na kraju nagradne igre slučajnim odabirom bira se dobitnik nagrade.

Nagrada se sastoji od:

Putovanje u Frankfurt za dvije osobe, što uključuje dvije povratne avio karte Zagreb-Frankfurt-Zagreb i dva noćenja u hotelu sa tri ili četiri zvjezdice. Izvlačenje dobitnika održati će se u uredu organizatora na adresi Kosirnikova 17, 10 000 Zagreb 05.11.2019. u 10 sati.

Link na igru —> OVDJE