Osvojite besplatno putovanje u Budimpeštu


Studentski.hr organizira nagradnu igru za svoje zaljubljene čitatelje. Pošaljite fotografiju sa svojom boljom polovicom u razdoblju od 1. do 11. veljače jer najkreativniji i najsimpatičniji par osvaja putovanje u veličanstveni grad na Dunavu.

Pozivamo vas da kroz jednu fotografiju ispričate svoju priču. Ne morate biti par kojeg će neki svetac blagosloviti, vaša ljubav ne mora nalikovati onoj Humphreyja Bogarta i Ingrid Bergman u Casablanci – pokažite djelić onoga što ste vi.

Studentski.hr je odlučio malo začiniti ovu veljaču pa je tako započelo natjecanje “Ljubav u Budimpešti” u kojem možete sudjelovati. Sve što trebate napraviti jest uploadati fotografiju sa svojim dečkom ili curom na kojoj će se isticati natpis „Mi želimo u Budimpeštu“ u aplikaciju na Facebook stranici. Učinite to najkasnije do 11. veljače.

Dobro ste zaključili najkreativniji, najinovativniji, najsimpatičniji par Studentski.hr vodi u ovaj prekrasan grad na Dunavu. Za dvoje zaljubljenih s fotografije koja osvoji najveći broj lajkova, omogućen je smještaj u ovoj prekrasnoj metropoli na 3 dana, odnosno dvije noći, u hotelu City Hotel Unio s tri zvjezdice. Nakon doručka kojeg ovaj poklon uključuje, možete u šetnju gradom koji oduševljava svoje posjetitelje arhitekturom, gastronomijom i brojnim znamenitostima. Stvarat ćete nove uspomene šećući Ribarskom utvrdom Budima.

Ne sramite se ljubavi jer ona je dio naše prirode, inspiracija pjesnicima i piscima. Podijelite svoju radost jer drugoplasirane i trećeplasirane očekuju vrijedni poklon paketi iznenađenja.

Više informacija o nagradnoj igri možete vidjeti OVDJE

Izvor: Studentski.hr