Luksuzan odmor na otoku Krku – 5 vila za koje niste znali da postoje


Krk je mnogima omiljena destinacija za odmor, no ono što je manje poznato su pomalo skrivene, ali dovoljno zanimljive, vile kojima je zajednička jedna stvar – pršte luksuzom i to je upravo ono što vam treba.

 

Ne nazivaju ovaj otok bez razloga Zlatnim Otokom i mjestom koje lako možete zvati svojim domom. Mnoštvo atrakcija, wellness, zabava, aktivnosti na otvorenom – sve to čeka vas na otoku Krku.

Naravno, ono bez čega odmor ne prolazi je uživanje u gastronomskoj ponudi jer nema boljeg od guštanja u hrani. Jela koja obavezno tamo morate probati su šurlice s gulašom od janjčića, buzara od srdelica s krumpirom, a za desert naručite lokalnu deliciju presnac.

Ako ćete razmišljati o kupnji poklona ili suvenira, razmislite o tradicionalnom krčkom proizvodu za koji se daleko čuje. Radi se o krčkom siru koji izvrsno pristaje uz čašu kvalitetne vrbničke žlahtine. Volite li degustacije, posjetite neku od tamošnjih vinarija ili pak se zaputite prema maslinicima i medarima i upoznajte ih. Rado će vam prezentirati svoje proizvode.

Nakon što se fino najedete, vrijeme je i za odmor. Upravo sada je vrijeme da uživate u luksuzu jer ova je godina svima teško pala i ono što zaslužujemo je bezbrižan odmor na kojem ne trebamo ni o čemu brinuti. Ovo je 5 luksuznih vila na otoku Krku koje će vam upravo to omogućiti.

Villa Marconica***** 

Da, dobro ste pročitali, prva preporuka za vas je Villa Marconica koja se diči s čak 5 zvjezdica. U ovu impresivnu kuću za odmor može se smjestiti do 10 osoba, a osim luksuznog i kvalitetnog smještaja osigurana vam je i visoka doza privatnosti s besprijekornim pogledom na more.

Čekaju vas čak 4 spavaće sobe i 4 kupaonice, a sama kuća nalazi se u mjestu Malinska. Uživat ćete u bazenu ili pak spa zoni gdje se nalazi jacuzzi, idealno uz čašu kvalitetnog vina. Kućni ljubimci su dobrodošli. Ako vam se odmara uz luksuz, rezervirajte Villu Marconica***** već danas.

Villa Prova 1*****

Villa Prova nalazi se u mjestu Zidarići i odiše luksuzom koji vam je potreban. U njoj može odsjesti do 8 osoba koje će uživati u čak četiri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama.

Mir i privatnost su zagarantirani, a od sadržaja nudi vam unutarnji i vanjski bazen, saunu, mini fitness centar i pazite sad ovo, vlastiti vinski podrum. I ovdje su kućni ljubimci dobrodošli, a ako vam je prehladno za kupanje vani, uživajte u unutarnjem bazenu. U Villi Prova 1***** možete uživati već ove jeseni.

Jerini Estate*****

Tradicionalno i moderno najbolje je što opisuje modernu Jerini Estate***** kuću koja se smjestila u mjestu Bajčići na otoku Krku. Već kad uđete, shvatit ćete da je velika pozornost stavljena na uređenje interijera koji će vas na prvu oduševiti.

Luksuzna kuća Jerini uređena je prema najnovijim trendovima uz spoj modernog i rustikalnog, u njoj može spavati do čak 12 gostiju u 4 sobe, a na raspolaganju su vam i 2 kupaonice. Posebna je po tome što su to zapravo dvije spojene kuće. Odmoriti se možete uz čašu vina, opustiti u spa i wellness zoni, a razgibati uz privatnu fitness opremu. Jerini Estate***** čeka na vašu rezervaciju.

Villa Curiera*****

Villa Curiera***** sastoji se od čak 7 studio suitea uz posebno zanimljiv, luksuzan i moderan dizajn. Lokacija je idealna za odmor, daleko od buke, a opet nedaleko od centra Malinske i plaže.

Ako tražite mjesto za vrhunski odmor, onda je Villa Curiera***** najbolji odabir za vas. 

Jedinice su opremljene najmodernijom smart home opremom, a s vama mogu uživati i kućni ljubimci. Ova luksuzna vila rađena je s puno ljubavi i detalja te se nadamo da ćete uživati u njenoj toplini, udobnosti i posebnosti, stoga rezervirajte smještaj u luksuznoj Villi Curiera***** već sad!

Villa Viktorija*****

Smještena u malom primorskom mjestu Linardići na otoku Krku, ova luksuzna vila s posebnim ugođajem pravi je odabir za vas ako želite kombinaciju luksuznog odmora s pogledom na more. Vila zaista nudi sve što vam je potrebno da zaboravite na svakodnevicu i prepustite se čarima odmora, a posebno ćete biti oduševljeni zelenilom koje je okružuje.

U nju se može smjestiti maksimalno 8 osoba, ima 3 spavaće sobe i 3 kupaonice, a ono zbog čega gosti tamo posebno vole boraviti su pogled na more i zelenilo. To znači samo jedno – dobar provod je zagarantiran. Rezervirajte Villu Viktorija ***** i uživajte u odmoru.

Ako još uvijek niste sigurni koju odabrati, posjetite web stranicu i odaberite onu pravu za sebe. Mogućnosti je mnogo, jedino što nedostaje ste vi i vaša odluka za vaš luksuzni odmor na otoku Krku.