Jeste li već napisali svoju priču?


Znamo da već znate, ali nije zgorega podsjetiti – Emirates, jedna od najvećih svjetskih međunarodnih aviokompanija, vam daje karte za avanturu života! Ova aviokompanija koja je prošli tjedan osvojila nagradu ULTRA 2018. za najbolju aviokompaniju na svijetu, vas poziva da pokažete svoje literarne vještine i osvojite dvije (2) povratne karte u ekonomskoj klasi za destinaciju iz snova!

Recite nam kako je putovanje promijenilo vaš život? Jeste li posjetili Dubai ili Australiju? Podijelite s nama nezaboravna iskustva s putovanja u jednu od te dvije destinacije ili neke druge destinacije izvan Europe! Čak i ako još niste posjetili ove ili destinacije izvan Europe, ne brinite, želimo čuti i vaše priče! Recite nam koju od ovih destinacija biste radije posjetili i zašto i ne zaboravite nam reći što putovanja znače za vas.  

Pročitaj upute i napiši svoju priču – UPUTE.

A ako biste željeli raditi u Emiratesu, podsjećamo vas da se čak dva otvorena dana za nove članove kabinskog osoblja uskoro održavaju u Hrvatskoj – i to u Rijeci 8. prosinca i u Dubrovniku 21. prosinca.

Upoznajte Emirates

Priča o Emiratesu započela je 1985. godine kada je ova aviokompanija pokrenula operacije sa samo dva zrakoplova. Danas je Emirates vlasnik najveće svjetske flote zrakoplova Airbus A380 i Boeing 777. Moderna i učinkovita flota Emiratesa broji 270 zrakoplova, povezujući ljude i prilike diljem svoje globalne mreže od 159 destinacija u 85 zemalja. Sa sjedištem u Dubaiju, Emirates je jedan od najvećih svjetskih međunarodnih zrakoplovnih kompanija i jedan od najpoznatijih zrakoplovnih brendova na svjetskoj razini zahvaljujući podršci koju pruža najboljim sportskim i kulturnim događajima.

Čitatelji popularnog magazina Conde Nast Traveller ove su godine Emiratesu dodijelili prva mjesta u kategorijama “Best Business Airline” i “Best Airline – Long-Haul Holiday“. Sjedište aviokompanije Emirates je u kozmopolitskom gradu Dubaiju, a prepoznata je diljem svijeta kao moderna, inovativna i multikulturna organizacija sa snažnim fokusom na vrhunsku kvalitetu i uslugu.