Jesen na Plitvičkim jezerima – snižene cijene ulaznica


Nacionalni park Plitvička jezera najavio je akciju s promotivnim cijenama u listopadu (1.10. – 08.10.) gdje će biti snižene cijene ulaznica

Promotivni tjedan Nacionalnog parka Plitvička jezera održati će se od 1. do 8. listopada 2023. godine. Ovaj će tjedan biti posebno značajan jer se obilježava 44. obljetnica međunarodnog značaja – dan kada je ovaj komadić zemaljskog raja uvršten na UNESCO-v popis svjetske baštine.

Kao i svake godine u listopadu, za promotivni tjedan cijene ulaznica su snižene. Cijena ulaznice za odrasle je 10,00 € (75,35 kn), za studente 6,50 € (48,97 kn), a za djecu (7-18 godina) 4,50 € (33,91 kn) .

Ljubitelji prirode također će imati priliku jednodnevno ili višednevno opuštanje u jesenskoj idili uz posebne ponude jesenskih aranžmana u hotelima Jezero i Plitvice koji se nalaze u srcu Parka.

U Ličkoj kući , jednom od najpoznatijih restorana Nacionalnog parka Plitvička jezera, imate priliku uživati ​​u zdravim, aromatičnim i vješto pripremljenim jelima koja će upotpuniti vaše iskustvo. Ovaj restoran predstavlja pravo gastronomsko blago obogaćeno povijesnom i kulturnom baštinom ličkog kraja. Više od usputne stanice na putu do mora, Lička kuća postaje nezaobilazno odredište gdje možete kušati rapsodiju okusa i nahraniti dušu i tijelo. Ako se vraćate na more, svakako posjetite restoran Borje. Osim tradicionalnog kiselog mlijeka i domaće štrudle, ovaj restoran nudi i druge gastronomske užitke za promotivni tjedan. Priuštite si slatki završetak odmora uz autentične okuse i uživajte u bogatoj ponudi restorana Borje.

Snižene karte možete već sada kupiti –> OVDJE