Jeftini parking – Zračna luka Zagreb – Uzmite dodatni popust od 10%


Ako vam je dosta skupih službenih parkinga evo jedne jeftine alternative ako letite iz zračne luke Zagreb + nabavili smo vam dodatni popust od 10%

Ako parkirate svoje vozilo na službenom parkingu zračne luke Zagreb za samo 4 dana parkiranja platit ćete cijenu od 54€ što je definitivno previše. Povratne aviokarte Ryanaira u velikom broju slučaja budu jeftinije od 50€. Pa evo jedan primjer kako da tu cijenu prepolovite.

Parking Zagreb Airport je najpovoljnije privatno parkiralište u blizini Zračne luke Franjo Tuđman (udaljen samo 2,5 km). U cijenu je uključen besplatan prijevoz do zračne luke (5 minuta vožnje) te povratak nazad do Vašeg auta. Parking je ograđen te se nadzire putem video kamera.

Kako sve funkcionira? 

Dolazite na parkiralište gdje Vas čeka parking mjesto. Ostavljate auto, a službenik parkinga će vas besplatno prebaciti do zračne luke.

Za povratak do vašeg limenog ljubimca dovoljno je da samo nazovete na službeni broj i službenik parkinga će vas pokupiti na parkiralištu bez dugih čekanja i kašnjenja. 

Ovaj parking je od sada dostupan za više od 250 vozila te je najveći i najpovoljniji privatni parking u blizini zračne luke,,Franjo Tuđman” u Zagrebu.
 
Svoje parkirno mjesto možete rezervirati na web stranicama www.parking-zagreb-airport.com
 
Za dodatni popust od 10% prilikom rezervacije upišite kod – Putoholicari
 
U nastavku pogledajte koja je razlika u cijeni između službenog parkinga i Parking Zagreb Airport.
 
Za primjer ćemo staviti datum od 25.09. – 29.09.
 
Parking na službenom parkingu zračne luke ćete platiti 54€
 
Parking na Parking Zagreb Airport s popustom za isti period ćete platiti 22€
 
Razlika = 32€
Službeni parking
Parking Zagreb Airport
 
Ako misliš da je ovaj članak bio koristan i da su ti naši savjeti pomogli i uštedjeli nešto para slobodno nam plati pivu, popit ćemo je na nekom putovanju ili ako jednostavno želiš podržati naš rad –> OVDJE