Idealna prilika za pronalaženje savršenih putnih proizvoda za bebe, djecu i trudnice


Planirate li putovanje s bebom ili malim djetetom? Posjetite Baby Center štand na sajmu za bebe i trudnice, koji će se održati od 19. do 21. travnja 2024. u Family mallu, i otkrijte proizvode koji će vaše putovanje učiniti lagodnijim i sigurnijim.

Budući roditelji koji ne znaju gdje početi i trebaju informacije iz prve, ali i prave ruke, upravo će im taj posao olakšati brandovi kroz predstavljanje noviteta, odgovaranje na pitanja od strane educiranih stručnjaka Baby Centra kao i mogućnost isprobavanja proizvoda na licu mjesta. Najveću pažnju roditelja sigurno će privući trenutno najželjenija kolica na tržištu JOOLZ AER+.

Mobilni s bebama i djecom

Vaše dijete je upravo prohodalo i avantura putovanja postaje zahtjevna? Ne uz novi Joolz Aer+! Riječ je o trenutno najlakšim kolicima na tržištu koja se mogu se sklopiti u jednoj sekundi. Kada dijete prohoda, nezaobilazan rekvizit svakog roditelja su dječja kolica. Posebno tada, lagana kolica, jednostavna za sklapanje koja zauzimaju malo prostoru u prtljažniku ili stanu, neprocjenjiva su! Novopečene putoholičarske roditelje često se straši raznim izjava, poput “S malom djecom je nemoguće putovati!”. Znajte da vas lažu. Putovanja s djecom su idealna prilika da rastemo zajedno, da se naučimo strpljenju, ali i kompromisu. Uz pravog pomoćnika, putovanje je najbolji mogući izbor! Zauzimaju jako malo mjesta u prtljažniku automobila, a na nekim dužim putovanjima avionom ona su dimenzije ručne prtljage.  A svog postojećeg Joolz ljubimca opremite dodatnom opremom: zaštitom od kiše, zaštitom od sunca uz zaštitni faktor 50+, podlogom za kolica od prozračnih materijala i zgodnim držačem za bočice i čaše s osvježavajućim pićem.

Kad smo već spomenuli putovanja s bebom – ne smijemo zaboraviti autosjedalice – najbolji izbor već godinama je Cybexova linija Gold prozvoda gdje se sigurnost i dizaj sreću s funkcionalnošću – Cybex Cloud G + baza i Sirona G pratit će vašu obitelj na svakomputovanju. Ako još niste imali priliku upoznati Swando autosjedalice s odličnim ADAC ocjenama svratite do sajma u Family Mallu gdje vas čekaju 3 modela – jedonstavna, pametna rješenja za svaku obitelj.

Budite aktivni s bebama i djecom

Pustolovina u prirodi za svakoga ima drugačije značenje. Za neke bi to moglo značiti izlazak u divljinu i spavanje pod zvijezdama. Za druge to znači opuštajući boravak u kampu u kojem se djeca mogu igrati, a roditelji drijemati na suncu. Bez obzira na pustolova u vama ovi će vam proizvodi pomoći i dodatno vas motivirati da krenete u prirodna prostranstva s bebama i djecom. Zašto ne biste isprobali BOBIKE Stražnje sjedalo za bicikl – nosivost do 22 kg ili FREEON ruksak za nošenje djeteta – primjeren za djecu od 6 mjeseci do 18 kg. Outdoor avantura može krenuti i u kvartovskom parku. Sigurno se pitate zašto baš odabrati vožnju romobilom kao omiljenu aktivnost na otvorenom? Vjerovali ili ne, romobil je jedan od najboljih odabira za razvoj motorike kod djece. Dijete će se naučiti odguravati, naučit će se usmjeriti, održavati ravnotežu, a osim toga uče se i kognitivne vještine kao što su koncentracija, logičko zaključivanje, obrada vizualnih i zvučnih informacija te stvaranje svijesti o orijentaciji u prostoru.

 Vidimo se u Family Mallu i u Baby Center trgovinama ovaj vikend jer vas čekaju i super
popusti. Pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima i tekućim aktivnostima.